Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Emelie - 25 februari 2014 17:30

Hej på er! Tyvärr misslyckades vändningsförsöket idag:(. Så trist, var så inställd på att det skulle gå vägen. De lyckas vända hälften och tyvärr tillhörde inte jag eller rättare sagt vår mini i magen den skaran, är en envis liten bebis som bor i magen. Så nu blir det antingen kejsarsnitt eller föda i säte, är så kluven. Behövde inte ta något beslut idag, så jag får tid till att röntga mitt bäcken för att se om det finns möjlighet för en sätesförlossning. Får smälta det hela och se vad röntgen säger innan jag bestämmer mig. Vill ju så gärna föda vaginalt, känns som att bli snuvad på sin förlossning annars, men sen vet jag att allt kommer bli bra oavsett.

Lång dag för mig idag utan mat, men kan säga att smörgåsarna efteråt var så goda:). Annars har jag blivit kameralös idag. Lämnade in min kamera som jag tappade i söndags. Håller tummarna för att jag får tillbaka den innan mini vill titta ut.

Nu mys och bus med Filippa:). Hoppas ni haft en bra dag!

Kramar

Av Emelie - 25 februari 2014 09:56

Dagens mysfrukost framför Nyhetsmorgon.

God förmiddag! Så var tisdagen här och dagen då det är dags för vändningsförsök. En lättare frukost innan klockan åtta imorse sen är det fasta som gäller, börjar redan känna mig hungrig. Får äta en massa efteråt:). Hoppas verkligen de lyckas vända mini i magen eller att mini vänt sig av sig själv:). Tror det kommer gå bra!

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila, läsa lite bloggar och bara ha det mysigt innan det är dags.

Fin tisdag till er, så hörs vi senare!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards