Alla inlägg under juni 2014

Av Emelie - 22 juni 2014 09:16

Första koppen kaffe är absolut den godaste.

Hej söndag! Frukosten är i våra magar och vi har precis plockat undan allt och gjort oss klara för att gå ut i trädgården. Ja klockan är bara nio, men är man uppe vid sju så hinner man med så mycket. Felicia verkar ha gjort en vana med de här att sova hela nätter, fyra hela nätter i rad nu, så härligt! Vår duktiga och trygga lilla tjej. I eftermiddag kommer flickornas mormor och morfar hit på middag. Snällaste morfar ska tapetsera Felicias rum och som jag längtar, kommer bli så himla fint! Nu dags för ytterligare lite målning och rensa ogräs.

Fin dag till er, så hörs vi säkert senare;)



Av Emelie - 21 juni 2014 20:31

Så gott med godis! Är det lördag så är det, lösgodis är något av det bästa jag vet:).

Hej på er! Det är en trött lördag idag. Även om jag var nykter igår och körde så känner man sig rätt så slö idag. Vi hade en supermysig och trevlig midsommar. Vi är ett stort gäng som brukar fira ihop och så även i år. 20 vuxna och ungefär 10 ätande barn, sen lite bebisar på det, så ja vi har förökat oss de senaste åren:).

Idag har vi varit på barnkalas hos vänner, deras barn som fyller 1 och 3 år. Fullt med barnbus även idag. Så nu har vi precis nattat våra trötta prinsessor och satt oss i soffan med lösgodis, nötter och cola, så en mysig och skön kväll blir det här hemma. Sambon ska se fotboll och för mig blir det nog till att spana in lite rea på nätet för att se om jag hittar något fint:).

Hoppas ni haft en mysig midsommarhelg!

Kramar

Av Emelie - 20 juni 2014 12:31

Kikar bara in för att önska er en fin midsommar! Hoppas solen lyser på er!

Kramar

Av Emelie - 19 juni 2014 11:11

Den här lilla godingen har sovit första hela natten, helt galet...men så skönt för mig:). Mellan 20.30-06.30 sov hon, mest synd var det om mina bröst som var rätt så fyllda, hihi.

Får vi se om hon gör detta till en vana eller inte, jag njuter av att det hände inatt i vilket fall som helst. Hon vaknar ju bara en gång om natten i vanliga fall så hon sover bra. Jag känner mig riktigt utvilad och på superbra humör idag, trist väder dock.

Hejsan! En dag kvar till självaste midsommarafton, hoppas verkligen att vädret blir bättre än vad det är idag...för det är ingen höjdare!
Filippa sprang glad till dagis idag med söta små sommarpresenter till fröknarna. Kolakakor i cellofan med en sommarhälsning hade jag fixat, uppskattad söt liten gåva. Sambon går på två veckors semester idag, det ska bli så härligt! Blir trädgårdsfix, födelsedagsfirande, mys och så avslutar vi med namngivning för finaste Felicia, så en del förberedelser till det blir det också dessa veckorna. Nu tänkte jag koka ägg i massor till morgondagen. Vi har knytis och vi ska fixa köttbullar och ägg. Köttbullarna är klara sen några dagar, så nu blir det äggkokning:).

Fin torsdag till er!

Av Emelie - 18 juni 2014 16:26

Finns det något godare än jordgubbar, tror nästan inte det. Äntligen är jordgubbssäsongen här och det är mycket jordgubbar i år, det märks på priset i affärerna:). Idag blir det jordgubbar till efterrätt.

Imorse blev det en jordgubbssmoothie, hade lätt kunnat äta en liter jordgubbar själv om dagen...men Felicia reagerar lite på dem så blir bara några stycken åt gången.

Hej onsdag! Det närmar sig midsommarafton med storm steg, tycker om midsommar, absolut bästa högtiden vi firar i Sverige enligt mig. Julen är ju såklart också väldigt mysig, men det är något visst med midsommar, det är liksom starten på en lång varm och fin sommar (hoppas vi i alla fall). Idag är det riktigt varmt ute, inte gjort så mycket idag. Njutit en stund i solen och tvättat. Nu är Filippa på lekplatsen med pappsen och Felicia sover, så jag har lite egentid och sitter en stund vid Ipaden och skriver till er och surfar runt lite, härligt men väldigt tyst här hemma.

Hoppas ni haft en skön dag och en fortsatt fin kväll till er!

Av Emelie - 17 juni 2014 11:35

Läskande dricka i sommarvärmen som äntligen är tillbaka. Hittade denna nyheten, i alla fall en nyhet för mig när jag var på Ica, så var tvungen att köpa den. Riktigt god var den, så den kommer jag köpa fler gånger. Kan tänka mig att den är super att blanda drinkar med också:).

Bästa systrarna som morgonmyser i soffan. Kan inte få nog av dessa två underbara flickor och att fotografera dem är det bästa som finns.

Hej på er! Vilket underbart väder vi har idag här nere i söder. Promenad efter dagislämning har jag hunnit med och lite läskande Zingo i trädgården. Nu har jag precis ammat och har snart en sovandes Felicia på mig som jag tänkte mysa lite till med innan jag lägger ner henne och går ut och njuter en stund i solstolen. Så en lugn dag blir det idag, vilket jag känner att jag behöver för att ladda ny energi då det är mycket som händer den här tiden på året:).

Hoppas ni får en underbar dag och att solen lyser hos er!

Kram

Av Emelie - 16 juni 2014 10:05

Bilder från gårdagens kalas:). Här står jag med en god jordgubbstårta som jag bakat!

Hejsan! Måndag och midsommarveckan är här:). Var helt slut igår kväll så orkade helt enkelt inte kika in här till er igår. Fullspäckad helg har det varit, dop för kompisen Olivia hela lördagen och igår hade vi kalas för mig och sambon. Sambon fyllde år för 2 månader sen och jag fyller år om 2 veckor. Vi bjöd på grillade hamburgare och god jordgubbstårta. Fick en massa fina (för tidiga) födelsedagspresenter, så himla nöjd! Tack för allt! Så idag är jag lite trött, men solen lyser och efter några koppar kaffe känner jag mig redan lite piggare. Nu blickar vi framåt, midsommarafton på fredag, vilket innebär att att sommaren är här på riktigt:).

Den bästa presenten var helt klart kitchenaiden jag fick av mina föräldrar, min nya kärlek och bästis i köket;).

Nej nu ska jag och Filippa ut och busa i trädgården medan lillasyster sover gotti sin vagga:).

Fin måndag och massa kramar till er!

Av Emelie - 14 juni 2014 11:12

Bild från förra helgen, men vi kör en favorit i repris med dessa söta klänningar från newbie Kappahl.

Hej lördag! Tänkte bara kika in och säga hej. Idag är det dags för dop för kompisen Olivia. Dopen duggar tätt nu, många som fått bebisar i år, vilket är superskoj! Solen lyser idag, så detta kommer bli en härlig dag!

Fin lördag till er, så hörs vi kanske senare;).

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards