Alla inlägg under juli 2014

Av Emelie - 9 juli 2014 11:37

Hej på er i värmen. Precis avnjutit en god smoothie ute på trädäcket. Det är tur det blåser så mycket som det gör idag, annars hade det inte gått att vara i vår trädgård i denna hettan, men klaga ska vi absolut inte göra nu när äntligen sommaren är här. Upptäckte när jag kom hem från dagislämningen av Filippa och skulle kika en extra gång vilken tid jag skulle till BVC imorgon att det var igår jag skulle varit där. Amningshjärna eller vad, aldrig glömt en tid innan, så hoppas det är ok och att jag får en tid snart igen då Felicia inte är helt bra i sin mage.

Nåja, nu dags att amma Felicia, sen fixa lite lunch åt mig. Hoppas ni har en härlig dag i solen!

Kram

Av Emelie - 8 juli 2014 11:26

Första koppen kaffe tillsammans med de fina rosa rosorna som jag hade som bordsdekoration på Felicias namngivning gjorde mig på strålande humör denna morgon:).

Hejsan! Så var det tisdag och nu har vi vardag här hemma igen. Sambon började jobba igår efter 2 veckors semester. Som tur är har han mer semester, hela augusti är han ledig. Idag var första dagen på dagis för Filippa. De är några dagis som slår ihop sig under sommaren, så hon går på ett annat dagis nu i 4 veckor. Gick jättebra att lämna henne, hon sprang in och var superglad. Känns som hon behöver leka av sig lite:). Annars är dagen rätt så oplanerad förutom i eftermiddag då jag har lite småfix. Annat var det igår. Hade besök av fina vänner/kollegor som jag bjöd på lunch, sen träffade vi flickornas nya söta lilla kusin. Så små dem är i början, Felicia som är 4 månader äldre kändes genast väldigt stor, fast ändå liten:). Så en mysig måndag och start på veckan hade vi.

Nu dags för lite amning...

Fin dag till er!

Av Emelie - 7 juli 2014 20:31

Huvudpersonen, vår älskade lilla Felicia.

Dukningen med fina personliga servetter.

Temat var såklart rosa:).

Jag med mina fina flickor.

Min stora prinsessa i farten.

Välkomstdrink, rosa bubbel!

Sommarbuffe med kycklingspett, fläskfilé, potatis och pastasallad, bröd och goda såser.

Familjebild:).

Tårtan, rosa prinsesstårta till vår lilla prinsessa.

Hallon och vaniljmuffins.

Rosa makroner/macarons som min lillasyster bakat.

En till bild på vår söta docka.

Godkväll! Har så många fina bilder från gårdagen, här får ni se ett urval. Det var som sagt en lyckad namnfest för vår Felicia igår. Idag har vi ätit rester då det blev massor över, så nu är man lagom trött på den maten, väldigt god men det kan bli för mycket med. En toppen fest med superfint och varmt väder som vi kommer minnas.

Av Emelie - 6 juli 2014 20:34

Dagens huvudperson, vår älskade sockersöta Felicia Mija

Hej på er! Vilken dag vi valde att ha namngivning på för Felicia, årets varmaste hittills. En mycket lyckad dag med dem närmsta blev det och hon fick så mycket fint.

Nu har jag precis landat i soffan och kan pusta ut, för även om det är väldigt skoj med fest, så är det mycket jobb. Blir lite mys framför tvn nu innan vi går och lägger oss med ett leende på läpparna:). Fler bilder från dagen kommer imorgon, så vi ses då;).

Kram på er

Av Emelie - 5 juli 2014 23:00

Vår fina 4 månaders tjej!

Godkväll! Blir ett sent inlägg idag. Precis satt mig i soffan, dagen har gått i ett. Men nu är det mesta förberett inför morgondagen. Tältet är uppe, maten är klar och ballonger är uppblåsta. Imorgon blir det dukning och dekoration, vilket är det roliga:). Tiden rusar iväg, men idag blev vår älskade Felicia hela 4 månader. Hon utvecklas och det händer massor hela tiden, men nu tycker jag vi trycker på stopp knappen, för lite för fort går det allt.

Nu tänkte jag faktiskt hoppa ner i sängen, så man är utvilad imorgon och så hoppas vi på fint väder!

Natti natti på er!

Av Emelie - 4 juli 2014 19:26

Äntligen är sommaren tillbaka och det firade vi med glass till efterrätt:).

Godkväll! Äntligen är det sommar igen, så underbart väder vi har! Tyvärr har jag inte hunnit vara ute och njuta så mycket av det fina vädret idag, mycket att stå i nu när det närmar sig helgens festligheter. Imorgon tänkte jag i alla fall lägga mig och sola en liten stund om jag hinner. Ikväll har vi ätit grillat och till efterrätt mumsade vi oss god glass. Så mysigt när man kan sitta ute och äta, älskade sommar. Nu har vi dock förflyttat oss in och fotbollen är på, tittar med ett halvt öga medan sambon sitter klistrad.

Snart dags att natta tjejerna sen blir det lite mer gott framför tvn, det är ju faktiskt fredag;).

Mysig kväll till er!

Av Emelie - 3 juli 2014 12:25

Imorse fick Felicia en blöt morgonpuss av sin storasyster, man smälter när man ser dem ihopa, så söta:).

Hejsan! Morgonen bestod av riktigt pusskalas här hemma. Filippa ska ju gärna göra det Felicia gör, så ligger hon i babygymmet vill hon också göra det, vill nog vara bebis på nytt:). Jag har hunnit med att pyssla och förbereda ännu lite mer inför helgen nu på förmiddagen, vilket bara är roligt. Ikväll ska jag baka en omgång till och så hoppas jag att det är uppehållsväder så vi kan måla eller sambon, då det aldrig blev av igår. Fix av mina naglar står också på dagens to do lista, ska bli härligt med nya fina naglar:).

Nu är det dags att fixa lite lunch här hemma...

Hoppas ni får en bra torsdag!

Av Emelie - 2 juli 2014 17:37

Filippa tog sig en morgontur i sin rosa lilla pärla:).

Hej på er! Idag startade vi dagen med lek ute på gatan. Efter frukost körde Filippa sin rosa bil. Det har varit en period då hon inte vågat och velat köra den, men nu har det vänd tillbaka åt andra hållet. Så fort batteriet tar slut om vi inte hunnit ladda bilen tillräckligt blir hon ledsen. Konstigt hur fort allt kan ändras. Annars har vi varit och handlat mat inför helgen, blev även lite shopping till mig, ett par nya jeans på rea fick följa med hem:). Nu på eftermiddagen har vi varit på BVC för vägning av vår lilla 4 månaders tjej.

Ikväll hoppas jag att det är uppehållsväder för just nu regnar det och är sol om vartannat. Vi vill nämligen fortsätta måla där ute, så vi får se hur det blir med det.
Hoppas ni haft en bra dag...

Kramar

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards