Alla inlägg under juli 2014

Av Emelie - 16 juli 2014 11:21

Får jag fresta med lite kanelbullar;)?

Så gott med vanliga enkla kanelbullar till fika och perfekta att ha i frysen när man får gäster!

Hej på er! Igår blev det alltså bullbak när ändå vädret inte var så roligt. Idag däremot lyser solen igen, så härligt! Tvättning står på schemat denna onsdag, men däremellan hinner jag nog både mysa med Felicia och njuta lite i solen.

Nu kallar en liten bebis på mat, hörs kanske senare;)

Av Emelie - 14 juli 2014 18:40

Idag har jag och tjejerna haft en mysig innedag.

Filippa i full koncentration. Bygga höga torn med duplo tycker Filippa är roligt!

Mitt charmtroll;).

Hejsan! Så har första dagen på denna veckan snart passerat. Så snabbt sommaren går, nu är vi redan inne i mitten på juli, det är tur att sambon har 4 långa veckor med semester kvar. Idag har det regnat hela dagen, så jag var inte så pigg på att gå ut och bli blöt. Jag och flickorna har haft en mysig dag inne. Medan Felicia sov på förmiddagen lekte jag och Filippa på hennes rum. Sångstund, duplobyggande och många koppar kaffe blev jag serverad:). Det sägs ju att solen och värmen ska komma tillbaka i slutet på veckan så det hoppas vi på. Blir det tråkigt väder imorgon får jag nog baka något, det börjar liksom klia lite i fingrarna. Nu när jag har min vita fina kitchen aid är ju allt med bakning så mycket smidigare, älskar den! Nu är det dags för lite kvällsmat.

Fin kväll till er!

Av Emelie - 13 juli 2014 19:43

Felicia sitter ivrigt och väntar på sin första sked med majspuré, eller tror egentligen att Filippa var mer förväntansfull och tyckte det var jättespännande när lillasyster skulle äta.

Felicia var väldigt skeptisk till första skeden med lite majspuré, hon spottade inte ut den, men gjorde en massa roliga miner. Det här med smakportioner är inget jag stressar med, det får ta den tiden det tar, men en tesked lite då och då nu till att börja med får det bli. Så roligt när de små ska börja äta, fast det är ju väldigt smidigt att amma och ha maten med sig hela tiden, behöver liksom inte tänka, den finns alltid med. För visst är det jobbigare när man ska iväg och de precis börjat äta, men man kommer in i det med såklart.

Hej på er! Hoppas ni haft en skön helg! Min helg har som sagt varit väldigt lugn. Vädret kunde varit bättre tycker jag. Det har regnat här i södra Skåne både igår och idag, får hoppas solen hittar tillbaka i veckan. Nu är det dags att natta lillasyster, sen blir det fotboll...det är ju trots allt VM final så även om jag inte är jätteintresserad så måste jag titta:).

Mysig kväll på er!

Av Emelie - 12 juli 2014 20:24

Felicia fick så mycket fina presenter på sin namngivningsfest. Har ju glömt att visa er, så här är några:).

Supersött halsband med hennes namn på, älskar sådana här smycken. Ett smycke som alltid kommer finnas med i hennes liv. Filippa fick även hon något liknande när hon föddes:). Skulle själv vilja ha något liknande med mina flickors namn på.

En mätsticka från Kids concept till hennes rum.

Matservis från design letters. Muggen med hennes första bokstav på, så nu har vi alla varsin mugg med våra bokstäver på till alla mysiga frukostar.

Ett tag dit hoppas jag, men en lära gå vagn är perfekt när de små ska lära sig gå:). Som sagt väldigt nöjda med presenterna. Fick även kläder till henne, pengar och lego, så perfekta gåvor till en liten Felicia.

Godkväll! En riktig trött lördag är det som passerat. Sambon var ute och roade sig igår, så jag har haft fullt upp här med båda flickorna, så jag har varit himla trött idag jag med. Nu har jag nattat barnen och sitter och ser lite tv och äter godis. Sambon är ute och roar sig även idag då det är rockhelg här i Svedala där vi bor. Idag är jag dock själv, så känns som det blir sängen tidigt ikväll. Igår var min syster och en vän här och underhöll mig:).

Hoppas ni har en mysig kväll!

Kram på er!

Av Emelie - 11 juli 2014 08:49

Godmorgon! Fredag och helg igen. Redan jättevarmt och soligt ute, så härligt! Får bli lite solande idag med tror jag:). I eftermiddag kommer älskade Filippa hem. Sambon hämtar henne efter jobbet, som jag saknar henne nu. Fick några bilder skickade från mamma och pappa igår och pratade med henne i telefon. Filippa har varit i himmelriket. Astrid Lindgrens Värld var rena paradiset för henne, hon hade jagat Pippi och ville leka med henne hela tiden, sett på teater, busat, shoppat och lekt på lekplatser...ja det var en nöjd och glad tjej som inte ville åka hem från Vimmerby.

Nu dags att sortera och vika lite tvätt. Fin fredag till er!

Av Emelie - 10 juli 2014 20:41

Älskade underbara sommar, tänk om vi kunde haft det såhär varmt och soligt hela sommaren!

Idag lyxade vi till det med ett glas rose till maten. Fast att det bara är torsdag är det detta som är sommar, att dricka vin på vardagar. Ja jag är ju mammaledig men min sambo jobbar.

Så nu har även vi provat det omtalade vinet, Perfect day av Hannah & Amanda och det fick tummen upp av oss båda:).

Så en mysig middag på trädäcket blev det. Sambon grillade och jag drack vin, hihi! Nu ska jag klippa sambon...men vi hörs imorgon igen:).

Kram kram

Av Emelie - 10 juli 2014 09:46

Hej! En lugn morgon är vad jag haft idag. Suttit ner och ätit frukost i lugn och ro medan Felicia har legat i babygymmet. Såklart är det tomt utan Filippa, men vet att hon har det jättebra. Pratade med henne innan i telefon, hon hade tydligen vaknat inatt och ropat efter mig, stackars lillplutt saknade nog mig. Vi får helt enkelt bli lite bättre på att lämna bort henne över natten. Vi gör oftast saker med våra barn och är dåliga på att hitta på saker för oss själva. Ja nu kan vi ju inte lämna bort lilla Felicia då jag ammar, men det känns ju så lätt med bara ett barn att ta hand om nu när man har två:). Det är redan riktigt varmt ute, fläktar lite tack och lov. Tänkte jag skulle gå ut och lägga mig när Felicia snart ska sova och försöka få lite färg på kroppen:).

Hoppas ni får en toppen dag i solen så hörs vi senare;).

Av Emelie - 9 juli 2014 20:28

Nu har vi vinkat av denna godingen som nu är hos mormor och morfar. Imorgon åker de till Astrid Lindgrens Värld:).

Godkväll! Nu är vi precis hemkomna. Vi har varit hos mina föräldrar och ätit middag och lämnat av Filippa. Imorgon åker de till Småland och Astrid Lindgrens Värld. Är lite avis faktiskt. Hoppas hon kommer gilla det. Pippi och Lotta på Bråkmakargatan är det som gäller för hela slanten:). Känns redan tomt utan henne, men jag vet att hon har det toppen. En massa bad och bus blev det ikväll i föräldrarnas pool, skönt för henne och svalka sig i denna värmen. Nu tänkte jag ta ett glas med kall Cola och fortsätta njuta av denna underbara sommarkvällen.

Kram på er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards