Alla inlägg under september 2014

Av Emelie - 23 september 2014 10:32

Systrarna myste en massa imorse. Felicia får så mycket pussar av Filippa:).

Hej på er! Vilken härlig höstdag det är idag, sol och vindstilla. Får absolut bli en löprunda i eftermiddag:). Just nu sover Felicia och jag sitter faktiskt bara och njuter i soffan och tar det lugnt, så himla skönt! Blir mer full rulle i slutet av veckan då det snart finns en treåring här hemma;). I eftermiddag är det dags för babysim för Felicia igen, hon är fortfarande lite förkyld, men det är mycket bättre. Så medan sambon och lillasyster är och simmar, blir det egentid med min stora tjej...gissar att det blir en tur till lekplatsen:).

Hoppas ni får en toppen dag & att solen lyser hos er med!

Av Emelie - 22 september 2014 19:19

Idag har vi provat nya färskosten från Arla med ruccola och pesto.

Så en pastarätt med kyckling, svamp och cocktail tomater blev det. Supergott tyckte vi.

Hejsan! Dagens enkla middag blev så god. Skoj att prova något nytt. Vi äter oftast samma mat känns det som, det rullar liksom runt och fantasin är inte den bästa. Man byter ut något här och var på de olika rätterna. Vardagsmaten ska ju gärna vara enkel och gå snabbt att laga. Lite bättre är det nu när jag går hemma och hinner tänka mer, men en matlista för veckorna eller en matkasse är jag sugen på. Så skönt att slippa leta recept och hitta på vad vi ska äta:). Dagen har annars varit en riktig fixardag, städat inne och sambon har varit på tippen med en massa saker från förrådet som vi rensat ut. Känns väldigt skönt. Snart dags att ta in utemöblerna också för denna säsongen, längtar dock redan tills det är dags att plocka fram de till vårkanten. Men först ska vi ha lite höst och vinter, mysigt det också...i alla fall en liten tid:).

Hoppas ni haft en fin måndag! Kramar

Av Emelie - 21 september 2014 20:22

I eftermiddag blev det bullbak här hemma:).

Filippa var självklart med och hjälpte till, min lilla söta bagerska. Hoppas hon går i mina fotspår och kommer gilla att baka:).

Dagens bak blev sockerbullar, så varma bullar direkt från ugnen mumsade jag & Filippa på ikväll, så gott!

Godkväll! Precis satt mig i soffan. Flickorna sover och jag har plockat undan, så nu ska jag bara njuta resten av kvällen. Varit fullt ös hela dagen. Storhandling, träning, bakning och bus med barnen. Sambon är iväg på fotboll och varit sen lunch idag och det känns att jag haft barnen själv, så trött nu. Men vi har haft en mysig dag, jag och mina töser:).

Ska fortsätta mysa i soffan och invänta sambon...Fin kväll till er!

Av Emelie - 20 september 2014 10:31

Hej lördag! Precis hemkommen från ett härligt bodypump pass. Morgonträning är bäst enligt mig, är som piggast och starkast då, sen är det väldigt skönt att börja dagen med lite träning. Idag är det dop för flickornas fina kusin Mira, så det är vad vi ska hitta på idag. Dopet ska vara i deras trädgård och vädret ser ut att bli perfekt, solen är på väg att bryta igenom och det är nästan 20 grader varmt. Så lite mys i soffan nu, sen dags att piffa till sig;).

Hoppas ni får en toppen dag!

Av Emelie - 19 september 2014 20:12

Imorse lekte dessa fina systrar så fint på Felicias rum. Filippa satt och underhöll sin lillasyster en bra stund medan jag plockade och diskade undan efter frukosten.

Så himla härligt att se dem två tillsammans och hur Filippa får Felicia att skratta, det är helt underbart!

Så mycket glädje de kommer ha av varandra:).

Godkväll! Fredag och vilken sommardag vi har haft idag. På förmiddagen var vi hemma och var ute i trädgården lite. Filippa är förkyld och har fått hosta, så en lugn start på dagen kändes bra. Efter lunch kände hon sig lite piggare så då bestämde vi oss för att gå till lekplatsen en stund och det var väldigt uppskattat. Nu har vi precis satt oss i soffan framför idol och AKO kolorna är framme, vilken nostalgi alltså;).

Hoppas ni haft en toppen fredag! Kram på er

Av Emelie - 17 september 2014 12:06

Rosor på bordet piggar alltid upp, även om jag tycker att solen och värmen gör sitt jobb. Underbara september månad!

Hejsan! Sol, onsdag och mitt i veckan, kan ju inte bli bättre. Sitter ute på trädäcket och njuter av värmen lite, medan Felicia tar sig fram och utforskar allt som kommer i hennes väg i vardagsrummet. Håller även på att tvätta och städa lite idag. Ville mest bara önska er en fin dag, så hörs vi kanske mer ikväll;).

Kram på er

Av Emelie - 16 september 2014 12:09

En glad Felicia som precis ätit upp sin lunch. Vi har precis börjat byta ut ett mål amning mot mat och det är lunchen. Det går väl ganska så bra. Hon är inte lika matglad som Filippa var, hon gapade bara så fort skeden kom nära henne. Felicia får man truga med lite mer. Eftersom jag snart ska börja jobba lite så är jag tvungen till att byta ut lite amning, annars blir det lite svårt för sambon som ska vara hemma:). Felicia tar inte flaskan så det får bli mat, men det går ju lika bra. Storasyster tog inte heller flaskan och det gick supersmidigt med henne, så det blir nog inga problem.

Hej på er! Strålande sol och riktig sommarvärme ute idag. Ska få i mig lite lunch sen tänkte jag gå ut och gå en runda och få lite frisk luft. Vi kommer hoppa babysimmet idag eftersom Felicia är så förkyld. Jag däremot mår bra idag och känner ingenting, så för mig får det bli en löprunda i eftermiddag, ska bli så skönt:). Nej, dags att fixa lunch...

Ha en fin tisdag!

Av Emelie - 15 september 2014 20:35

Ikväll gick vi en sväng till lekplatsen, blev så fint väder på eftermiddagen så kände att vi behövde komma ut en gång till idag:). Dessa två flickorna alltså, finaste systrarna!

Det blev även en liten gungpremiär för Felicia, hon är dock lite för liten för gungan, men hon verkade gilla det:).

Godkväll! Så var det måndag igen och ny vecka. Det är även förkylningstider. Felicia är jätteförkyld och jag känner mig också lite halvkass, precis som det är något som är på väg att bryta ut, hoppas verkligen inte det blir något. Annars har måndagen passerat fort, innelek fram till lunch sen gick vi ut en stund. Nu sitter jag framför tvn och ser lite idol, har inte följt det så värst mycket nu i början så hänger inte riktigt med.

Hoppas ni haft en fin måndag & start på veckan!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards