Alla inlägg den 5 september 2014

Av Emelie - 5 september 2014 21:03

Jag och flickorna hade en supermysig dag ute i det fina vädret. Vi började med att mata ankorna:).

Sen blev det lekplatshäng, gunga gunga...ja det är Filippas favorit på lekplatsen.

På väg mot nästa lekplats hittade hon ett träd som hon gillade och sprang runt och gömde sig och var allmänt glad, så härligt att barn blir så lyckliga av att bara vara ute och springa av sig:).

Tittut;).

Felicia var nöjd med sin giraff i vagnen:).

Balansgång runt sandlådan är också roligt!

Godkväll! Blev visst en del bilder;). Vi har haft en så mysig dag idag. På förmiddagen var vi inne och lekte och startade fredagen på lugnaste sättet, riktigt härligt! Efter lunch var vi bara tvungna att gå ut. Sommarvärme och kanske den sista för i år, så det gäller ju att ta vara på den. Massa bus och lek ute blev det. Vi besökte bland annat ankorna och två lekplatser till Filippas stora glädje.

Nu har jag och sambon landat i soffan och ätit en god chokladdessert. Sitter och tycker att tv utbudet är värdelöst denna kväll, så sängen lockar tidigt ikväll:).

Kram och mysig kväll till er!

Av Emelie - 5 september 2014 13:33

Älskade halvårstjejen! Kan inte förstå att lillasyster redan är 6 månader, ett halvt år har redan gått. Samtidigt som det känns som du alltid varit här, känns det som det var igår du hade bråttom ut för att träffa oss:). Felicia är nästan alltid glad, sover hela nätterna i sitt eget rum och är en nyfiken tös. Vår fina lilla tjej!

Hej fredag! Soligt och varmt ute även idag, dessutom fredag och hela helgen framför oss, kan ju inte bli bättre:). Vi har precis kommit in efter en massa lek ute, lekplatshäng och mata ankorna var vad Filippa hade som önskemål, så det fick det bli.

Ha en fortsatt underbar dag, så hörs vi kanske lite senare;).

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards