Alla inlägg under juni 2015

Av Emelie - 7 juni 2015 21:56

Idag har vi som sagt haft kalas här hemma för att fira mig och sambon som fyllt år. Ja jag fyller inte år förrän om 3 veckor. Sambon grillade en massa gott och till de åt vi nypotatis, sallad, foccacia och olika såser, riktigt somrig mat:). Sen blev det jordgubbstårta och småkakor som jag bakat. Glömde tyvärr bort att ta bilder, men blev några på tårtan i alla fall:).

Godkväll! Blev visst ett sent hej, men dagen har gått så himla fort. Ett lyckat och trevligt kalas blev det och vi fick så mycket fina saker:). Vi kunde sitta ute, även om det var lite småkallt emellanåt är det så himla härligt att vi äntligen kan njuta av grillat ute.

Hoppas ni haft en mysig helg, nu tänkte nämligen jag lägga mig och ladda inför en ny vecka! Kram på er

Av Emelie - 6 juni 2015 21:57

Här kommer lite bättre bilder på våra nya utemöbler:).

Här ser ni även lite av soffan som sambon byggt ihop!

Godkväll! Hoppas ni haft en bra nationaldag, har ni firat på något sätt? För oss har det varit som en helt vanlig lördag och vädret blev ju riktigt bra till slut:). Vi åkte iväg och kikade på glaspartier till uterummet i eftermiddags, så nu har vi nog bestämt oss för vilka vi ska ha i alla fall:). Kom även hem med lite nya blommor till trädgården. Annars har vi varit ute och busat i trädgården en massa, så härligt det är med sommar och dessa ljusa kvällar, bästa bästa!

Kram på er, så hörs vi snart igen;).

Av Emelie - 6 juni 2015 13:13

I förmiddags när det ändå bara regnade passade jag på att baka dumlekakor tills imorgon. Det blev så goda, ja jag var ju såklart tvungen att provsmaka;).

Hejsan! Äntligen har regnet försvunnit och nu är det lite sol blandat med moln. Det är riktigt varmt och kvavt ute men jag klagar inte, så skönt att äntligen få känna lite värme:). Har även varit ute och sprungit idag, så nu är femte träningspasset för veckan avklarat. En riktigt bra träningsvecka med andra ord. Annars är det mesta fixat inför imorgon, så när Felicia vaknar från sin vila åker vi nog och kikar lite på olika glaspartier till uterummet och sen hoppas jag att vi kommer förbi plantagen eller något också, behöver lite blommor till trädgården:).

Önskar er en fin lördag, så hörs vi kanske lite senare;).

Av Emelie - 5 juni 2015 21:46

Förra helgen köpte vi nya utemöbler som vi satte upp nu ikväll efter att vi städat i vårt uterum. Så ett glas rosevin avnjöt jag i dom nya möblerna denna sommarkväll:).

Det blev så himla bra och fint med dom nya möblerna, är så nöjd! Nu längtar man bara tills allt blir klart. Glaspartier till uterummet väntar vi med till sensommaren/hösten, men madrasser och kuddar till vår utesoffa ska vi hitta:).

Godkväll! Så sitter vi här och det är fredag igen, den här "korta" veckan gick alldeles för fort, hinner liksom inte med ibland. Idag har verkligen sommaren kommit på besök och jag hoppas innerligt att den är här för att stanna. I helgen blir det som sagt kalas på söndag, så imorgon blir det till att fixa lite inför det, men även träning och lek med tjejerna ska såklart hinnas med.

Hoppas ni haft en bra fredag och start på helgen! Nu blir det soffan och en film:). Kram på er

Av Emelie - 3 juni 2015 21:31

Den här kvällen går i ett rasande tempo. När barnen somnat sprang jag snabbt ut på en liten blåsig löprunda sen stod bakning på schemat vilket jag bara tycker är skoj:). Bakat tårtbotten/bottnar till söndagens kalas. Var lite osäker på hur den skulle bli, då den är gjord på glutenfritt mjöl så att min syster också tåler den, men den verkar ha blivit bra. Får hoppas jag lyckas dela den på lördag också när jag tänkte sätta ihop den:).

Godkväll! Ja så var vi redan inne på onsdag och snart är det helg igen, vardagarna springer verkligen iväg. Själv tänkte jag slå mig ner i soffan nu och ha lite kväll innan det är dags att sova.

Önskar er en fortsatt fin kväll, så hörs vi snart igen;).

Av Emelie - 1 juni 2015 21:42

Mina tuffa tjejer imorse innan vi gick ner på torget där alla förskolor hade samlats för sommarkonsert. Filippa och Felicia fick träffa sina kompisar från dagis och sjunga, vilket var mycket uppskattat av Filippa.

Hej! Så lider denna härliga måndag mot sitt slut. Jag och tjejerna har haft en skön dag och vädret har varit helt ok faktiskt. I eftermiddag när sambon kom hem från jobb passade jag och Filippa på att baka kakor till helgens kommande kalas. Sambon har fyllt år och jag fyller år i slutet av denna månaden så vi ska fira oss. Kommer bli mer bakande i veckan vilket bara är skoj:). Annars har vi varit ute en massa i trädgården hela dagen, så härligt! Har tänkt att jag skulle ta bilder på vår utesoffa som blev klar förra veckan, men glömmer det hela tiden. Ska försöka göra det nu i dagarna och stensättningen också, som är helt klar sen en liten tid tillbaka:). Så att jag kan visa er det färdiga resultatet.

Nu ska jag mysa i soffan lite innan det blir sängen och ladda för en ny vecka som dessutom är en kort vecka, endast fyra dagar då det är nationaldagen och röd dag på lördag när jag skulle jobbat:). Kram på er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards