Alla inlägg under maj 2015

Av Emelie - 10 maj 2015 20:51

Idag bakade jag supergoda vaniljbullar som vi mumsade på i eftermiddag.

Inte alls svåra och baka och så himla himla goda, speciellt när dom är sådär ljumna;).

Godkväll! Hoppas ni haft en skön helg? Den här dagen gick väldigt fort, men jag hann både med att baka och att städa huset. Så skönt med ett städat hem. Filippa följde med hem till farmor och farfar efter fotbollsträningen i förmiddags och lekte med sin kusin Smilla där hela dagen, så då hann jag med en hel del. Det är nämligen stor skillnad på ett och två barn. Så när Felicia sov middag i lite mer än två timmar passade jag på att fixa och dona:).

Nu ska jag se klart mästarnas mästare:). Mysig kväll till er!

Av Emelie - 10 maj 2015 13:40

Vår lilla mini i en söt enkel klänning från hm:).

I förmiddags när Filippa var på fotbollsträning, passade jag och Felicia på att leka och busa.

Vår söta lilla docka:).

Hejsan! Jag håller på att baka lite bullar till söndagsfikat, så får bli ett snabbt hej nu:). Söndag och det är riktigt tråkigt väder, regnigt och grått är det ute. Inget majväder alls. Men jag tog mig i alla fall ut på en löprunda innan, blöt som en katt var jag när jag kom in, men ändå alltid lika skönt efteråt. Annars går denna dagen till att städa och baka, helt ok tycker jag:).

Nu är det dags att ta ut bullarna från ugnen, hörs lite mer senare;).

Av Emelie - 9 maj 2015 20:35

Dessa älskade systrar som tycker om varandra så mycket.

Världens sötaste mystjejer:).

Chillar i mammas och pappas säng:).

Det där skrattet:).

Godkväll! Så var lördagsdesserten nere i magen och vi sitter nu i soffan och bara tar det så lugnt som man bara kan:). Jag har jobbat idag och när jag kom hem körde vi en sväng till Blomsterlandet för att kika på blommor, men vi kom bara hem med rhododendronjord till vår rhododendron vi fick av mina föräldrar, så nu är i alla fall den planterad på vår framsida:).

Nu blir det fortsatt mys och letande efter en film att se på denna kväll! Kram på er

Av Emelie - 7 maj 2015 20:51

[Bild]

Dessa två sötnosar alltså:). Hand i hand på väg till dagis. Dom är så himla gulliga och söta.

Godkväll! Hemkommen från ett bodypump pass och är helt slut ikväll. Tur att det snart är helg så att man kan vila lite:). En fullspäckad dag på jobb har det varit vilket bara är skoj. Men nu förtjänar jag något gott att äta och bara mysa ner mig i soffan;). Ljust och härligt är det ute fortfarande vilket är helt underbart!

Mysig kväll till er! Kram

Av Emelie - 6 maj 2015 21:33

En god fruktsallad på jordgubbar och ananas fick det bli ikväll:).

Hej på er! Tiden springer verkligen iväg, känner att tiden inte räcker till alltid. Vardagarna susar liksom förbi. Jag slutar ju 18, sen kommer man hem och vill hinna mysa så mycket som möjligt med tjejerna innan det är dags för dom att gå och lägga sig. Sen går jag ofta ut och springer om kvällarna, finns ändå inget vettigt på tv och jag prioriterar min träning före en massa tv program. Ni kanske tycker det låter jobbigt, men jag älskar det. Såklart tycker jag det är skönt med vilodagar och njuter av det också, men träningen ger mig verkligen så mycket energi. Är så glad att jag har jobb här i Svedala där vi bor, kan inte förstå hur jag orkade pendla in till Malmö innan, men när man väl är inne i det ser man väl det inte på samma sätt. Det är så himla skönt att ha 5 minuter med cykel till jobb:).

Nu ska jag passa på att mysa med sambon när det är paus i fotbollen:). Hörs snart igen!

Av Emelie - 4 maj 2015 08:30

Morgonlek med dockan:).

Passade på att fotografera Felicia när hon lekte med dockan, så himla söt så jag smälter när hon håller på och pysslar och donar:).

Godmorgon! Måndag och ny vecka igen! Lär bli många koppar kaffe idag då Felicia tyckte det var skoj att vakna 5.30 imorse, zzz. Idag är jag ledig vilket är superskönt, tyvärr är det grått utanför fönstret. Jag hoppas att det klarnar upp så att vi kan gå ut lite senare. Ikväll ska jag på visning med jobbet, ska bli så skoj med lite ny hårinspiration:). En härlig måndag framför mig med andra ord!

Nu ska jag gå och leka med mina flickor:). Fin måndag till er!

Av Emelie - 3 maj 2015 21:55

Syskonmatchade systrar idag:). Våra fina tjejer i klänningar från Ralph lauren:).

Hejsan! Så var det söndagskväll och denna dagen har gått galet fort. Fotbollsträning för Filippa imorse och sen blev det en löprunda för mig i det fina vädret. I eftermiddag har jag och tjejerna varit på kalas hos min syster som fyller år idag. Det bjöds på grillat och tårta:). Sambon har varit inne i Malmö och sett skånederbyt, och självklart vann rätt lag:). Nu ligger vi utslagna i soffan och slötittar på tv.

Hoppas ni haft en skön långhelg?! Kram på er, så hörs vi säkert mer imorgon;).

Av Emelie - 2 maj 2015 21:09

Efter Felicia vilat middag idag, åkte vi till skogen och hade det helt underbart, sol och två glada tjejer som tyckte det var toppen att komma till skogen och springa runt:).

Filippa klättrade och lekte en massa.

Vänta syrran:). Felicia följer efter sin storasyster vart hon än går;).

Godkväll! Idag är det lördag fast att det känns som söndag, så himla skönt! Jag är dessutom ledig på måndag också, så jag är riktigt långledig:). Solen har varit framme hela dagen och det har varit riktigt fint väder hos oss fast att det varit kalla vindar. Idag har vi hittat på lite av varje. Jag har hunnit med att träna, städa och sen har vi varit ute i trädgården och fixat lite också. Eftermiddagen avslutade vi i skogen och det var två trötta och glada tjejer som somnade gott ikväll. Imorgon blir det kalas för min syster som fyller år.

Nu tänkte jag plocka fram lite godis och se om det är någon rolig film att titta på:). Mysig kväll till er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards