Alla inlägg under maj 2015

Av Emelie - 21 maj 2015 20:51

Finaste rosettkroken från svenskt tenn har flyttat in i vårt sovrum:).

Snälla sambon har satt upp den till mig.

Hejsan! Veckan har bara rusat iväg och imorgon är det redan fredag:). Dagarna har bara lunkat på, det är ju lite så när vardagen är igång, full rulle från morgon till kväll. Kom nästan precis hem från ett bodypump pass, så himla skönt att träna lite styrka mellan löprundorna. Annars hoppas jag att värmen är på väg hit snart, vill ha sommar och kunna gå barben. Soligt och fint väder har det i alla fall varit dom senaste dagarna, men värmen är verkligen segstartad.

Nu ska jag se sista minuterna på kändisarna som bakar:). Mysig kväll till er!

Av Emelie - 18 maj 2015 20:34

Förmiddagen spenderades på lekplatsen med mina tjejer:).

Hejsan! Så var det måndag igen och ny vecka:). Idag har jag varit ledig, så himla skönt fast att vädret varit lite tråkigt. Vill ha värme nu, känns lite segstartad den här våren och sommaren, men den kommer väl snart förhoppningsvis. Förmiddagen spenderade vi utomhus och då var det helt ok väder. Nu däremot regnar det. I eftermiddag har jag haft en riktig "ta hand om mig dag", vilket man behöver ibland. Hann även med lite shopping till flickorna:).

Hoppas ni haft en bra måndag, nu ser jag framemot en ny härlig vecka! Kram på er, så hörs vi snart igen:).

Av Emelie - 17 maj 2015 19:50

Igår var vi som sagt hos vänner där vi åt 3-rätters:).

Förrätten var en pizza på vattenmelon, med pumpakärnor, fetaost, granatäpple kärnor, saft från citron, olivolja, peppar och myntablad. Så enkel, somrig, supergod och en perfekt förrätt enligt mig:).

Varmrätten var såklart också jättegod. Fläskfilé med bacon, potatisgratäng och haricoverts.

Efterrätten stod vi för och det blev en kladdkaka med fudgetäcke, hallonmaräng och hemmagjord vaniljglass, god men mäktig:).

Hejsan! Som ni förstår med ovanstående bilder, var vi väldigt mätta och belåtna efter gårdagens middag. Så himla gott alltihop och supertrevligt som alltid. Imorse när man vaknade var man dock inte lika pigg, lite sovmorgon hade ju inte varit fel, men riktigt så fungerar det inte när man har barn;). Jag tog mig i alla fall ut på en löprunda, som var superblåsig men väldigt skönt efteråt och lite piggare blev jag allt. Nu sover tjejerna så nu blir det en lugn kväll i soffan med lite gott:).

Fin kväll till er & hoppas att ni haft en helg!

Av Emelie - 16 maj 2015 13:29

Rosa maränger till kvällens dessert, som jag tyvärr inte kan avslöja här just nu:).

Hejsan! Lördag och full rulle. Jag startade dagen med ett bodypump pass imorse, där jag även träffade min svägerska:). Sen har jag bakat maränger till kvällens dessert som jag hoppas blir god;). Vi ska ju på middag hos fina vänner ikväll, så ska försöka ta en massa bilder så jag kan visa er desserten imorgon. Kanske dyker upp på instagram ikväll;). Har även hunnit med att rensa lite ogräs i trädgården. Alltså en väldigt effektiv lördag än så länge. Just nu har jag dock lagt mig en stund på soffan för att vila så att man orkar vara vaken ikväll, när Felicia vaknar sex om morgnarna är man inte så värst pigg om kvällarna.

Hoppas ni har en fin lördag & att solen lyser på er, här är det grått och trist! Kram på er, så hörs vi mer imorgon:).

Av Emelie - 15 maj 2015 21:00

Dukat för fredagsmiddag:).

Hejsan! Fredagskväll och jag sitter i soffan och håller på att somna, haha. Trött efter en vecka med tidiga morgnar och jobb. Dagen gick superfort på jobb idag, full rulle, men man var allt lite avundsjuk på alla lediga människor som gick utanför i det fina vädret. Nu väntar en ledig helg och det ska bli så skönt! Imorgon är det dags för 3-rätters med fina vänner, denna gången är det vår tur att göra efterrätt:). Söndagen blir nog mest lugn med lite trädgårdsfix om vädret tillåter.

Nu ska jag faktiskt gå och fixa lite med efterrätten tills imorgon! Trevlig kväll på er!

Av Emelie - 14 maj 2015 20:54

Vilken underbar ledig dag vi har haft idag, soligt och jättefint väder, så härligt!

Jag var ute hela förmiddagen med tjejerna, medan sambon och hans arbetskollega färdigställde det sista med plattorna. Nu är det bara trapporna upp till huset kvar:).

Mycket springande på "gröningen" blev det.

Sen cyklade vi vidare till lite olika lekplatser.

En mysig förmiddag helt enkelt.

Hej på er! Förstår att många tagit ledigt imorgon, men jag som jobbar inom servicebranschen jobbar, alla andra är ju lediga så då har vi mycket att göra vilket bara är skoj. Så helt ok att jobba imorgon, sen är jag ändå ledig i helgen, vilket innebär 3 dagars ledigt:). Eftersom det är lite barn på dagis imorgon, så har dom valt att ha barnen på den avdelningen där Felicia går, så ska bli skoj att se hur tjejerna reagerar imorgon när jag lämnar båda på samma avdelning:).

Nu tänkte jag lägga mig rak lång i soffan, är så galet trött och slö i kroppen idag, vilket märktes när jag var ute och sprang i eftermiddag, kämpigaste milen på länge, men runt kom jag:). Hörs imorgon;). Fortsatt mysig kväll till er!

Av Emelie - 13 maj 2015 21:39

Nya svarta ballerina skor har flyttat in hos mig, så himla fina och galet sköna är dom. Verkligen ett bra köp;). Kommer användas flitigt nu i vår och sommar!

Godkväll! Lill-lördag, men känns lite som fredag idag eftersom man är ledig imorgon:). Jag sitter och dricker Cola, köpte hem en flaska rosevin men vi sparar den tills på fredag då jag hade lite huvudvärk när jag kom hem från jobb och inte alls var sugen. Så det är en väldigt lugn kväll här hemma, jag var så nära på att somna inne hos Filippa innan när jag läste sagor för henne vid läggning, men tog mig upp och slängde in en maskin tvätt:). Skönt att slippa tvätta imorgon och istället mysa en massa med tjejerna. Hoppas på sol så att vi kan vara ute hela dagen!

Önskar er en fortsatt mysig kväll, så hörs vi mer imorgon! Kram på er

Av Emelie - 11 maj 2015 20:33

Dagens första kopp kaffe imorse:).

Hej! Måndag och ny vecka, som dessutom är en dag mindre än vanligt:). Både jag och sambon jobbar dock på fredag, annars kan jag tänka mig att dom flesta andra är lediga då också, klämdag som det är. Känns som att veckan kommer gå supersnabbt. Jag hoppas att det fortsätter att vara lika fint väder resten av veckan som det varit idag. Lite trädgårdsfix hade varit skönt att hinna med och att bara vara ute i trädgården och grilla och leka med barnen är bra mysigt det med.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma, sen surfa runt och kika på lite kläder till barnen:). Hörs snart igen! Kram på er

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards