Alla inlägg under november 2014

Av Emelie - 10 november 2014 20:55

Bild från imorse på världens bästa flickor som pussas:).

Godkväll! Mitt uppe i packningen, går sådär just nu så tog en liten paus. Fotbollsgalan är på i bakgrunden. Imorgon åker vi alltså till New York, ska bli så spännande och roligt. Hoppas flygresan går bra och att Felicia tycker det är lika roligt att flyga som jag gör;). Idag har jag jobbat hela dagen så det är först nu jag börjat packa. Men jag kan ändå inte packa flera dagar innan jag ska ut och resa, tycker bäst om att packa kvällen innan så man inte glömmer hälften.

Nej nu ska jag slita mig härifrån och fortsätta packa! Hoppas vi har bra wifi på hotellet så jag kan uppdatera er lite om vår resa!

Kram på er & ha en fortsatt mysig kväll!

Av Emelie - 9 november 2014 11:19

Pappas dag idag, så det blev nybakade scones till frukost:).

Hejsan! Har varit full rulle hos mig, samtidigt som jag varit och fortfarande är förkyld, därav glest med inlägg här. Förkylningen har gått över i hosta hos mig och båda flickorna är fortfarande inte riktigt bra. Så blir ingen löprunda i skogen idag som jag sett framemot, men får tänka på min kropp och sen så åker vi ju på tisdag och vill inte vara sjuk då.

Vi har i alla fall haft en riktigt mysig farsdagsmorgon med scones och massa goda pålägg. Senare i eftermiddag blir det kalasfirande för min mormor som fyller år på tisdag och så firar vi min pappa lite samtidigt. Så jag ska hoppa in i duschen och piffa till mig nu snart så det är gjort:).

Hoppas ni får en mysig söndag & grattis till alla pappor idag! Hörs säkert lite senare;).

Av Emelie - 6 november 2014 11:19

Dagens frukost, så mysigt med mörkret och tända ljus på morgonen:).

Hejsan! Förkylningstiden är här. Både jag och flickorna är förkylda, värst är det för lilla Felicia. Hoppas det värsta släpper tills vi åker på tisdag. Inte roligt om Felicia ska vara så snorig när vi ska iväg. Annars blir det en mysig torsdag inne. Jag själv ska försöka vila lite nu efter lunchen.

Ha en fin dag!

Av Emelie - 5 november 2014 19:25

Idag blir den här godingen hela 8 månader. Tiden går så himla fort så jag hinner inte med.

Igår var vi på Bvc och vågen visade 7515g och Felicia är 71,5 cm lång. Nu kryper hon i ett rasande tempo, reser sig mot allt och börjar även förflytta sig/gå runt vårt bord i vardagsrummet. Hon är nyfiken och allt som kommer i hennes väg ska in i munnen. Hon äter lunch och middag, resten ammar jag. Hon sover fortfarande hela nätter. Två små tänder har tittat fram. Felicia har även kommit in i seperationsfasen som är vanligt vid 8 månader, vilket är lite jobbigt. Hoppas den går över fort. Men i det stora hela är Felicia en glad och snäll bebis:).

Godkväll! Mitt i veckan var det ja, kan inte förstå att det redan är onsdag och snart helg igen. Idag har min kollega från mitt gamla jobb varit här med hennes söta Alice och druckit kaffe och pratat en massa. Var ett tag sen vi träffades, trots att vi bor så nära varandra så har det inte blivit av. Alltid lika trevligt och vi måste verkligen bli bättre på att ses! Annars blev det en löprunda för mig i eftermiddag, så skönt att jag kom ut trots det gråa vädret. Nu blir det en kopp te för mig & Halv åtta hos mig på tv:).

Hoppas ni haft en bra onsdag! Kram på er

Av Emelie - 4 november 2014 12:19

Imorse när vi var påklädda och klara för att gå till dagis, så ringde de och sa att de hade kräksjuka på dagis, så Filippa fick stanna hemma. Istället gick vi till lekplatsen och matade ankorna.

Felicia älskar att gunga, även om jag tycker gungan är lite för stor för henne fortfarande.

Hejsan! Ja det blev som sagt en dag hemma med båda barnen denna tisdag, mysigt! Vi har precis fått i oss lunch, blev spagetti och köttfärssås till mig och Filippa och burkmat till Felicia. Nu ska vi snart ta på oss och gå upp till BVC för åttamånaders kontroll för Felicia, hon blir ju hela åtta månader imorgon, så galet! Ska bli spännande att se hur mycket hon väger och hur lång hon har blivit. Nu är det ju 2 månader sedan vi var där sist.

Så dags att sätta fart här hemma:). Ha en fin tisdag!

Av Emelie - 3 november 2014 20:07

Våra underbara badflickor som tycker det är så mysigt att bada tillsammans:).

Glada flickor som skrattar åt pappa på denna bilden!

Badankorna är en favorit hos Felicia.

Godkväll! Har sjunkit ner i soffan och njuter av kvällen. Idag har jag jobbat och det har varit full rulle även idag. Sambon och flickorna har varit hemma och myst. Lekplatshäng med kusinen och så har Filippa varit ute med cykeln, så de har haft en härlig dag.

Nu ska jag se lite tv, ha en fortsatt mysig kväll och start på veckan!

Av Emelie - 2 november 2014 19:35

Nystädat hem, bästa som finns! Älskar den känslan:).

Godkväll! En söndag som bjudit på lite av varje. I förmiddags städade jag här hemma medan Felicia sov och sambon & Filippa var ute och busade. Har även varit iväg och tränat ett pass (shape and flex), har blivit hela 5 träningspass denna veckan, så härligt! Tre löprundor och två pass blev det och jag mår så himla bra när jag får träna. Ikväll bakade vi scones till kvällsfikat, så det har vi mumsat på här hemma. Är ju så himla gott med smör, ost och marmelad på;).

Hoppas ni haft en mysig söndag & skön helg!

Av Emelie - 1 november 2014 10:24

Lugn förmiddag för mig i soffan med Sköna hem:).

Hej lördag & Alla helgonsdag! Sambon och Filippa är i Malmö med kusin Smilla och tittar på Mora träsk. Kan tänka mig att de dansar och sjunger för fulla muggar just nu:). Efteråt skulle de gå till McDonalds och äta lunch. Så en riktigt mysig förmiddag för kusinerna blir det. Samtidigt tar jag det lugnt här hemma. Felicia sover och jag bläddrar i inredningstidningar, kan inte bli en bättre start på denna lördag. I eftermiddag blir det en löprunda för mig, förhoppningsvis i skogen, får se om jag kör dit eller om jag bara springer här hemma vid. Annars har vi inget planerat idag, utan resten av dagen tar vi som den kommer:).

Hoppas ni får en super dag!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards