Alla inlägg under mars 2014

Av Emelie - 18 mars 2014 15:03

Dagens fika, passade på medan sambon hämtade Filippa på dagis och Felicia sov, lite egentid behöver man:).

Hejsan! Regn regn, usch vilket tråkigt väder det är idag också. Fick i alla fall en liten promenad då vi varit på Bvc för vägning och mätning. Lilla Felicia fortsätter att öka i vikt även om det inte var så mycket denna gången.

Jag tänkte starta lite bullbak nu i eftermiddag medan Filippa och sambon ska ner till biblioteket och hyra några böcker och filmer. Så ikväll blir det mys och gofika.

Hoppas ni har en fin dag!?

Kramar

Av Emelie - 17 mars 2014 11:24

Nya kuddar från hm home har fått flytta in i vardagsrummet:)

Hej måndag! Ny vecka och sista veckan innan min sambo börjar jobba igen. Tyvärr har han blivit magsjuk inatt. Hoppas verkligen vi övriga i familjen slipper undan, det sista jag vill nu är att bli sjuk. Så dagens planer som var en utflykt med Filippa får vi ställa in och så tar vi det på fredag istället, kanske bättre väder då dessutom, för idag blåser det en massa.

Så istället blir det en dag inne. Jag ska dock försöka komma ut för att få lite frisk luft och besöka lekplatsen med Filippa så hon kan få springa av sig lite. Nu dags att fixa lite lunch, vi hörs kanske senare;).

KRAM

Av Emelie - 16 mars 2014 19:25

Idag bakade jag en rabarberpaj till söndagsfika. Hade rabarber från vår trädgård i frysen:).

Filippa mumsade i sig av fikan.


Godkväll! Har ni haft en skön söndag? Här har det regnat och varit riktigt grått och tråkigt väder hela dagen. Vi har tillbringat dagen inomhus med en massa mys med Felicia och Pippitittande med Filippa.

I eftermiddag har mina föräldrar, systrarnas mormor och morfar varit här på fika. Filippa busade en massa med mormor och bjöd henne på fika på hennes rum. En mysig dag blev det trots trist väder utanför fönstret. Hoppas dock på bättre väder i veckan så man kan vara ute lite mer, men får inte klaga allt för mycket då det varit superväder hela veckan.

Nu dags att natta Filippa, sen blir det mästarnas mästare på tv.

Mysig kväll till er!

Härlig bild på mina flickor med sin mormor.

Av Emelie - 16 mars 2014 08:51

Felicia vår fina lilla modell:).

I fredags var vi på babyfotografering med Felicia. Hon var lite gnällig till en början, hon som varit så slö annars. Men med lite amning gick det bättre sen. Var vaken och tittade nyfiket under nästan alla bilder, men fick till några när hon blundar:). Ska bli så skoj att få hem bilderna som ska få pryda väggarna här hemma.

Av Emelie - 15 mars 2014 09:01

Underbara Filippa hjälpte mig att göra amerikanska plättar till frukost:).

Godmorgon! Så var det helg igen. Men vilket väder vi har, det stormar utanför fönstret. Inget roligt alls, jag som tänkte gå en härlig lång promenad idag.

Imorse efter att jag ammat lilla Felicia gick jag upp med Filippa och gjorde amerikanska plättar till frukost. Filippa är en duktig hjälpreda. Hon tycker det är superskoj att hjälpa till i köket, allt i från matlagning till bakning:).

Idag blir det en innedag med massa mys och ikväll ska svärföräldrarna få träffa Felicia för första gången, då de varit iväg på semester och inte sett nytillskottet:). Ska ni göra något skoj i helgen?!

Mysig lördag och helg till er!

Av Emelie - 14 mars 2014 08:13

Finaste änglarna som våra flickor fick av sin moster igår:).

Godmorgon fredag! Så var det snart helg igen, kan vi stoppa tiden lite, det går alldeles för fort. Idag väntar babyfotografering för vår lilla Felicia i eftermiddag. Hoppas vi får till fina bilder. Annars är dagen oplanerad, vilket känns skönt. Får hitta på något roligt med Filippa:).

Dags för en kopp kaffe till för att piggna till liv;).

Fin fredag och start på helgen till er!

KRAM

Av Emelie - 13 mars 2014 20:53

Grillad korv blev dagens lunch.

Coola Filippa i sina rosa solisar:).

Felicia sovandes i vagnen.

Godkväll! Ännu en solig dag har passerat. Idag har vi varit inne i stan en stund på förmiddagen då bilen ändå skulle på service. Blev ett snabb besök på mitt jobb och lite shopping.

Sen har Bvc sköterskan varit här. Felicia har nu gått upp till sin födelsevikt vilket känns jätteskönt då hon varit så slö och vi fått väcka henne för amning. Det betyder att amningen funkar fint!

I eftermiddag har syster och Marcus varit här på besök. Blev fika och utemys i det fina vädret. Nu längtar vi efter deras bebis och systrarnas kusin som ligger och har det bra i systers mage. Tänk så galet det kan bli, nu när Felicia valde att titta ut tidigare och redan är utanför magen. Vi som hade bf med endast en dag emellan. Vi är så nyfikna på vad det är för krabat som myser där inne:).

Nu bebisgos och lite tv, Fin kväll till er!

Av Emelie - 12 mars 2014 20:02

Felicia Mija är lillasysters fullständiga namn och idag är hon en vecka gammal. Kärlek och total lycka<3.

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards