Alla inlägg den 12 mars 2014

Av Emelie - 12 mars 2014 20:02

Felicia Mija är lillasysters fullständiga namn och idag är hon en vecka gammal. Kärlek och total lycka<3.

Av Emelie - 12 mars 2014 13:56

  Bästa systrarna:)


Sol sol, kan det bli mer underbart!? Som vi njuter i vår bebisbubbla. Det är så himla mysigt med en liten bebis här hemma:).


En del papparsfixande är det dock när man får en ny familjemedlem. Namn ska bestämmas och fyllas i och skickas in till Skatteverket. Nu hade vi ju bestämt namn sen dag 1. Vi hade ett självklart flicknamn och ett pojknamn, så rätt lätt för oss med just det.


När det gäller annat som dyker upp i ens huvud är det det här med försäkringar. En bra barnförsäkring är en trygg start i livet:). Surfat runt lite för att skaffa mig lite mer information om det hela. Valet föll till slut där vi har barnförsäkring på Filippa, smidigast så liksom. På Förenadeliv kan ni läsa mer om deras försäkringar.


Nu ska jag ut och sätta mig i solen i vår trädgård;)


Fortsatt fin dag till er!


KRAM 

Av Emelie - 12 mars 2014 09:10

Glada Filippa innan lämning på dagis.

Rosa underbara färska blommor som fortfarande står jättefint en vecka gamla:).

Godmorgon onsdag! Vi vaknar upp till ännu en solig dag, så härligt! Min sambo prickar verkligen in de 10 pappadagarna perfekt;).

Idag är Felicia en vecka gammal, galet så snabbt det går, vill bara stoppa tiden. Felicia är fortfarande rätt slö om dagarna så får väcka henne för amning. Vet att det blir bättre med tiden och snart fullt ös, så gäller väl att passa på att njuta, mysa och vila nu när man kan.

Filippa är verkligen världens bästa storasyster. Hon är så duktig! Hon vill jättegärna hjälpa till, pussa och byta blöja på lilla Felicia. Tror det är viktigt att hon får vara med och vara delaktig. Sen att hon är lite väl hårdhänt och lite "klumpig" hör nog till. Man får vara på sin vakt hela tiden, men förmodar att det blir bättre med tiden, stor omställning för henne också med en ny liten bebis här hemma. Det finaste av allt är i vilket fall att se kärleken systrar emellan<3.

Nu lite mer kaffe för att piggna till liv...Fin onsdag till er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards