Alla inlägg den 28 mars 2014

Av Emelie - 28 mars 2014 17:36





Nu när våren är på väg kliar det i mina fingrar. Vill inreda och förnya i hemmet. Även komma ut och fixa fint i trädgården blir man sugen på. Både insidan och utsidan av huset är viktigt. Sen att tid och pengar inte räcker till är en annan sak. 

 
Så småningom vill vi lyfta taket i vårt vardagsrum så vi får maximal takhöjd, vi har ju vind ovanför som är onödigt stor. Hur fint och ljust hade inte det blivit, dessutom hade rymden blivit enorm. 

Den milda och blåsiga vintern vi har haft i år har medfört lite problem för oss då takpannor från vårt hus blåst ner och gått sönder. Har man ett hus är taket extra viktigt att ta hand om. Att se över att pannor är hela och inte flyttat på sig då det kan regna in och medföra fukt i huset är viktigt. Min sambo är duktig på att kolla upp så inga pannor blåst ner när det varit oväder. Vet även att min sambo gärna skulle vilja lägga om taket även om det är i ok skick, men just nu finns inte utrymme till det ekonomiskt. När vi väl ska byta taket kommer vi passa på att lyfta taket i vardagsrummet och kommer definitivt ta kontakt med en seriös firma som kan sin sak om taktbyten. Vi har kikat runt lite smått på nätet och på www.svenskatakgruppen.se verkar de vara erfarna och ha bra kunskap om allt inom tak. Så om några år hoppas jag att vi kan ta tag i våra drömmar:). 

Av Emelie - 28 mars 2014 10:21

Hej fredag! Denna förmiddagen har vi pysslat med pärlor. Filippa fick en liten fredagspresent imorse och där låg detta pärlpaket. Eftersom jag vet att hon gillar att tillverka armband och halsband med pärlor på dagis, så tyckte jag detta var en perfekt liten present till henne. Så det är vad vi har underhållit oss med sen imorse. Kan erkänna att jag själv tycker det är rätt roligt:).

Vilken solig dag det är idag förresten. Helt underbart, så får bli utelek i eftermiddag när sambon kommer hem från jobb och ikväll väntas fredagsmys! Hoppas ni har det lika soligt hos er!

Kramar

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards