Alla inlägg under mars 2014

Av Emelie - 25 mars 2014 12:31

Morgonlek innan dagis. Tänk om man själv hade lika mycket energi som dessa underbara barn:).

Hej tisdag! Dagen startade tidigt, som vanligt då Filippa är morgonpigg, lite för morgonpigg kan jag tycka. En glad och pigg tjej i alla fall med mycket energi och som hann med att leka en del innan det var dags för dagis. Första dagen som jag själv skulle lämna Filippa. Gick jättebra, hann amma Felicia innan så hon var hur lugn som helst och Filippa skuttade glatt in på dagis:).

Under förmiddagen har vi haft bästa vännen och hennes dotter Leah här på mysfrukost. Skoj att vi är mammalediga ihop även denna gången:). Lär bli fler frukostar/fikor framöver.

Nu tänkte jag passa på att vila en liten stund, sen är det snart dags för hämtning på dagis och i eftermiddag väntar Bvc besök för Felicia och 2 1/2 års kontroll för Filippa. Dagarna springer verkligen iväg, kan vi stoppa tiden lite!

Hoppas ni har en fin tisdag!

Kramar

Av Emelie - 24 mars 2014 09:04

Godmorgon lillasyster<3. Finaste systrarna morgonmyser.

Hej måndag och ny vecka! Idag är första dagen hemma själv med mina flickor. Sambon började jobba idag och vi saknar redan dig här hemma. Jag och Filippa har precis ätit frukost och nu tänkte jag ta tag i disken, sen blir det en tur till lekplatsen för att rasta Filippa då det är en hemma dag för henne. Vad resten av dagen bjuder på får vi se, sambon slutar ju tidigt så han kommer ju snart hem;), fort går dagarna här hemma med två barn. Nu dags för vardagsbestyr...

Fin måndag och start på veckan till er!

Av Emelie - 23 mars 2014 20:25

I fredags var vi på utflykt med familjen. Blev besök på en 4h gård för att titta på lite djur. Filippa var lite rädd för djuren till en början, men tyckte det var spännande. Får absolut bli fler besök dit, men då väljer vi nog en dag med fint väder, var så regnigt och grått i fredags.

Hej söndag! Vilken mysig dag vi har haft idag. Bebismys i massor då vi varit och hälsat på våra vänner som fick en liten dotter två veckor innan oss. God fika och mycket att prata ikapp blev det:).

Nu har vi krupit upp i soffan för mys och lite tv tittande som får avsluta denna veckan.
Hoppas ni haft en bra dag och helg!

Kram

Av Emelie - 22 mars 2014 08:49

Första mötet med jämngamla kusinen, så himla söta!

Godmorgon! Lördag morgon och vi har precis ätit en god bullfrukost. Sitter och slötittar på Nyhetsmorgon och tar morgonen som den kommer, precis som det ska vara.

Igår fick vi äntligen träffa fina lilla Elmer. Filippa och Felicias kusin. De var så söta när de låg bredvid varandra. Så roligt med jämngamla kusiner och de kommer nog hitta på en massa bus framöver:).

Nu blir det en kopp kaffe till, sen lek på Filippas rum. Vad resten av dagen bjuder på får vi se, ska ni hitta på något skoj i helgen?

Fin lördag till er!

Av Emelie - 21 mars 2014 08:30

Godaste Nutellabullarna som jag bakade igår.

Godmorgon Fredag! Så har ytterligare en vecka passerat och idag är det sambons sista pappadag, han börjar jobba på måndag igen och då börjar prövningen med två barn som jag själv ska underhålla. Tur att deras pappa slutar tidigt om dagarna så vi kan hitta på saker på eftermiddagarna.

Idag kommer förhoppningsvis syster hem från BB, isåfall ska vi åka och hälsa på deras lilla kille. Som vi längtar! Vi tänkte även åka på en liten utflykt med Filippa i eftermiddag, får se lite hur vädret blir, känns som regnet hänger i luften.

Igår bakade jag alltså dessa supergoda Nutellabullar, receptet hittade jag på www.jennysmatblogg.damernasvarld.se
Väldigt enkla att göra och fantastiskt goda. Jag gjorde mitt vanliga recept på kanelbullsdeg, men tog receptet på fyllningen, som var så enkelt som hälften nutella, hälften smör och en nypa salt. Ett tips från mig om ni vill ha något gott till helgens fika;).

Hoppas ni får en super fredag och start på helgen, så hörs vi kanske senare;).

Av Emelie - 20 mars 2014 20:02

Idag är dagen då du var beräknad, vår lilla mini. Vi är så tacksamma och glada för alla extra dagar utanför magen med dig Felicia. Lillasyster och så självklar och älskad i vår familj<3.

Godkväll! Hoppas ni haft en fin torsdag!? Jag och sambon har mest myst hemma med vår minsta flicka idag, medan Filippa varit sina 5 timmar på dagis. Vi har tagit en härlig långpromenad i det soliga men blåsiga vädret och jag har även bakat lite bullar, recept på de kommer imorgon:).

Nu tänkte jag se lite tv i soffan, sambon är och tränar och båda prinsessorna sover, så lite egentid för min del:).

Mysig kväll till er!

Av Emelie - 19 mars 2014 14:03

Sent igår kväll blev jag äntligen moster till en fin liten kille. Vi längtar efter att få träffa dig! Massa Grattis till er!

Hejsan onsdag! Ja igår den 18/3 blev jag moster, känns stort. Min syster och jag hade ju bf med en dag emellan. Jag den 20/3 och min syster den 21/3. Nu blev det 13 dagar emellan våra små bebisar, vilken glädje och så roligt de kommer ha ihop!

Idag har jag, sambon och Felicia varit på en shoppingtur. Blev lite shopping till mig och lite till Felicia:). Resten av dagen blir lugn med en massa bebisgos:).

Fortsatt fin dag till er!

Av Emelie - 18 mars 2014 20:19

Filippa hjälpte till med dagens bullbak.

Godkväll! Dagens bak idag blev vetebullar. Medan Filippa och sambon var på biblioteket passade jag på att baka degen. Lagom tills degen jäst färdigt kom de hem och Filippa kunde vara med och rulla till små bullar, blev dock mest kladdande och ätande från hennes sida:).

Nu har vi precis fikat på de goda bullarna och sitter och väntar in jättebästisar som början klockan nio. Ska bli spännande att se om det är något att titta på eller inte.

Mysig kväll till er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards