Alla inlägg under januari 2014

Av Emelie - 7 januari 2014 10:34

Frukost på espresso house smakade extra gott denna morgon/förmiddag.

Godmorgon eller God förmiddag! Jag har precis börjat vakna till liv så smått. Imorse var det nämligen dags för sockerbelastningen hos barnmorskan. Tycker inte det är så äckligt som de flesta påstår, lite citron i så är det ingen fara. Det som jag tycker är jobbigt är hungern, att vakna runt sex och inte få äta frukost förrän efter tio. Men nu har jag precis fått i mig frukost och ska snart starta jobbdagen. En hel jobbvecka framför mig, man har ju vant sig vid kortveckor nu.

Filippa är hemma med pappsen idag eftersom det är planeringsdag på dagis. Så är allt lite avis på att de är hemma och myser.

Fin dag & start på veckan till er!

Av Emelie - 6 januari 2014 18:30

Sötaste städhjälpen med finskorna på och allt:).

Godkväll! Hoppas ni haft en mysig och skön trettondag. Nog många som varit långlediga och börjar jobba imorgon misstänker jag. Jag har ju jobbat mellandagarna så för mig känns det som vanligt.

Idag har vi äntligen städat ut julen, känns så skönt fast att det blev lite tomt här hemma. Filippa ville självklart hjälpa till, sötaste hjälpredan...vår gullunge! Lite hemmaträning i form av lite cykling nere i källaren på cykeln har också hunnits med, riktigt härligt att röra på sig och det går fortfarande hur bra som helst trots tjockismagen:).

Nu ikväll har jag bakat ett bröd, så kvällsfikan är räddad, kommer bli så gott med en eller två skivor nybakat bröd med smör och ost på;).

Mysig kväll till er!

Av Emelie - 5 januari 2014 20:39

Godkväll! Sitter ni och ser hockey finalen ikväll? Vi är hos mina föräldrar och kikar. Ätit söndagsmiddag och fikat gott. Filippa passade även på att låna mormor och morfars badkar för lite bus och simning, vårt söta lilla badtroll:).

Skönt med helgdag imorgon, min lediga måndag så ingen extra dag för mig, men skönt att ha sambon hemma. Hoppas på fint väder så man kan vara ute mycket.

Nu åter till tvn och hockey:)

Fin kväll till er!

Av Emelie - 5 januari 2014 13:16

Vilken mysig vistelse vi har haft på hotell Gässlingen i Skanör med jobbet. Eftersom vi inte har någon julfest, brukar vi hitta på något i januari. Detta året blev det nere i Skanör, där vi faktiskt varit en gång tidigare för några år sen. Så mysigt ställe. Vi checkade in runt 14-tiden igår och startade med en räkmacka innan en timmes massage väntade:).

En promenad ner till havet som ligger bara några minuter ifrån hotellet hann vi med och tur med vädret hade vi också. Kalla vindar, men soligt:).

Spa avdelningen och utomhuspoolen.

Härlig inomhusmiljö:)

Kvällen avslutades på Skanörs Gästis där jag åt en Bergtunga med ost, selleri och dillpotatismos, så gott! Till efterrätt blev det en syrlig citronfromage med hallon och brynt vit choklad:).

Sen det bästa av allt enligt mig, hotellfrukost! Bästa målet på dagen, älskar verkligen frukost!

En härlig minihelg på hotell, synd man inte kan sova länge på morgonen bara...

Hoppas ni har en fin helg!?

Av Emelie - 3 januari 2014 20:08

Så var det fredag och helg igen, härligt! Skönt med korta veckor, tänk om det alltid varit så:).

Jag kom i alla fall hem till dukat bord ikväll (som alltid), sambon hade lagat god mat. Nu har vi precis lagt trollungen, så nu blir det ännu mer fredagsmys i form av lite godis och chips.

I helgen blir det hotell och restaurangmys med jobb lör-sön, ska bli skoj. Resten av helgen blir det till att umgås med familjen, kasta ut julen och bara mysa, en skön helg med andra ord. Vad ska ni hitta på?

Fortsatt fin fredag och start på helgen till er!

Av Emelie - 1 januari 2014 20:00

Vilken slapp första dag detta nya år har bjudit på. Precis som det ska vara. Trots en väldigt lugn nyår för mig, så har jag varit otroligt trött hela dagen. Inte så konstigt med tanke på att Filippa vaknar tidigt varje morgon. Vi har tagit det lugnt nästan hela dagen. I eftermiddag gick vi ut på en riktig långrunda, så skönt med frisk luft! Annars har vi gjort som mestadels svenska folket idag och beställt hämtmat:).

Nu blir det Agnetas nyårskarameller på tv och i säng tidigt, eftersom jobb väntar i dagarna 2 innan det är helg igen:).

Fin kväll till er!

Av Emelie - 1 januari 2014 10:18

Nyårsdukningen.

Filippa i sin söta nyårsoutfit. Vår fina lilla prinsessa som helt klart glittrade mest denna kväll:).

Till förrätt bjöd vi på en toast med skagenröra och ett täcke med västerbotten ost.

Till varmrätt klassisk oxfilé med sparris, rödvinsås och en parmesanpotatistårta.

Efterrätten bestod av tre små. Chokladmousse, créme brulee och hallonsorbet.

Tolvslaget! Med raketer och skumpa skålade vi in det nya året, precis som det ska vara:).

Godmorgon eller morgon är det inte för mig då jag varit vaken i några timmar. Men misstänker att många sover fortfarande. Hoppas ni haft en fin nyårsafton. Vi hade en mycket bra kväll, som gick i raketfart! Tiden bara rann iväg, men inte så konstigt med trevligt sällskap! En toppen kväll och ett bra avslut på 2013.

Nu ska jag slappa lite i soffan, så hörs vi kanske senare;).

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards