Alla inlägg under april 2015

Av Emelie - 9 april 2015 21:28

Vår älskade lilla Felicia på dagis, hennes första dag har gått jättebra!

Mycket intryck och roliga saker har dagen bjudit på.

Sötaste hade inte svårt att somna, tog en minut, sen sov vår lilla mini tjej!

Godkväll! Fick bli lite mobilbilder från dagen, som sambon skickade till mig:), så inte bästa kvaliteten. Felicias första dag på dagis gick super. Hon brydde sig inte direkt om David och allt har gått över förväntan. Hon hade varit lite ledsen/gnällig innan mellis, men det var nog hunger. Vår lilla tjej är väldigt glad i burkmat och hade inte ätit så mycket till lunch. Vi kämpar och försöker med vår mat varje dag, som hon får smaka, men det går sådär. Får hoppas att dagis ska hjälpa till lite så att hon kan börja äta vår mat på riktigt. Annars hade allt varit bra och sambon var nog mer trött än vår lilla dagistjej;).

Nu blir det lite kvällsmys framför tvn innan sängen kallar! Hörs imorgon;)

Av Emelie - 8 april 2015 21:32

När man vaknade imorse var det kallt och grått ute, men sen ordnade det upp sig och det blev helt fantastiskt väder! Sol, vindstilla och 15 grader, så härligt! Precis som denna underbara bild från vår vistelse i Båstad.

Hej! Redan onsdag och kortvecka för dom flesta antar jag, men inte för mig. Jobbar på lördag också, så blir full vecka för mig, men det gör inget:). Felicia är mycket bättre och har inte haft feber idag, så imorgon gör vi ett nytt försök till att skola in henne på dagis. Det är sambon som är föräldraledig så han tar inskolningen, vilket jag tycker är skönt. Annars händer det lite här hemma, hela vår uppfart ser ut som en mindre jordbävning, då vi ska plattsätta den och även lite in i trädgården. Har varit ute ikväll och tagit lite förebilder, så när allt är klart ska jag visa er före och efter bilder, kommer bli så fint:).

Hoppas ni haft en härlig vårdag, så hörs vi mer imorgon, då ska ni få uppdatering om inskolningen. Kram på er!

Av Emelie - 7 april 2015 20:36

Bilden är från i söndags när vi kom hem efter påskhelgen borta. Felicia ville så gärna ha sin fina ryggsäck på sig från Skiphop som hon fick av mormor och morfar i 1 års present. Så jag passade på att ta lite söta bilder, vadå stor väska på liten tjej;).

Så himla sött är det när hon går runt med sin väska på ryggen. Tänk att min lilla bebis börjar bli stor!

Godkväll! Ja dagen blev inte som vi tänkt oss. Felicia vaknade med feber imorse. Vad är oddsen liksom, hon har nästan inte alls varit sjuk. Ja lite förkylningar har hon ju haft till och från hela tiden som storasyster dragit med sig hem från dagis, men inte feber. Men just idag när hon ska skolas in på dagis så vaknar hon med feber, så himla trist, men inget att göra åt det. Hon sov sig igenom hela förmiddagen och har varit hyfsat pigg resten av dagen även om aptiten varit lite si sådär, så nu hoppas vi att det bara är tänderna som spökar. Förhoppningsvis kan vi starta inskolningen på dagis i slutet av veckan:). Annars har det varit en bra dag på jobbet, som gått supersnabbt, även om man var lite segstartad imorse.

Nu blir det lite häng i soffan innan sängen kallar:). Kram på er

Av Emelie - 6 april 2015 17:54

Idag på förmiddagen passade vi på att gå ut i det underbara vädret, Filippa tog cykeln till lekplatsen.

Underbara barn, så härlig start på dagen! Felicia älskar verkligen att gunga:).

Till middagen idag invigde vi vår nya glaskanna med kran som kommer bli perfekt i sommar när man behöver fylla på med vätska i värmen:).

Hej på er! Ja då var det annandag påsk och vi har haft en underbar påskledighet, det har gått lite för fort bara. Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller, men det ska bli skönt med lite rutiner igen. Enligt väderprognosen ska det dessutom bli upp mot 15 grader i veckan, äntligen är våren på ingång på riktigt! Jag var ute och sprang milen innan idag och det var helt vindstilla och sol, vilket man inte är bortskämd med så jag njöt extra mycket. Funderar på om det är dags att anmäla sig till något lopp, är sugen på malmömilen som är i mitten på juni, så det får det nog bli:)

Nu ska jag fortsätta dansa lite med tjejerna, för just nu har vi disco här hemma;).

Av Emelie - 5 april 2015 12:09

Så vackert, nu är vi på väg hem efter en underbar vistelse i Båstad.

Hejsan! Nu är vi som sagt på väg hem efter ett dygn i Båstad på hotell Skansen. Vi har haft det så himla bra, ätit en massa gott och njutit av spaet. Att bara vara och få lite egentid utan barnen behöver man ibland, men nu saknar man flickorna. De har haft det jättebra hos mormor och morfar och allt har gått super. Resten av påskhelgen kommer bli lugn, vi ska bara vara hemma och mysa. Vädret är ju fantastisk, 10 grader och sol, kan ju inte bli bättre;).

Hoppas ni har en mysig påsk, så hörs vi snart igen! Kram på er

Av Emelie - 3 april 2015 13:17

Dessa söta påskpåsar fick tjejerna imorse:).

Hejsan! Är ni hemma och röjer eller är ni iväg och firar påsk;)? Vi är hos mina föräldrar. Min sambo och mina systrars killar är med min pappa och morbror i Malmö. Vi överraskade pappsen imorse. Han fyller inte år förrän på onsdag, men eftersom dom ska iväg då så får vi fira honom idag. Så jag och mamma är hemma med kidsen och busar och ikväll blir det grillning och massa god mat! Så en härlig långfredag är det och solen lyser dessutom:).

Hoppas ni har en mysig dag & Glad påsk på er!

Av Emelie - 2 april 2015 20:57

Vår fina påskkärring:)

Hejsan! Skärtorsdag och fyra dagars ledigt framför oss, så härligt det ska bli. Lite påskfirande och SPA väntar. Sen hoppas jag att det ska bli lite fint väder också så att man kan vara ute mycket. Det är väl vad vi har för planer nu i påsk. Kan inte förstå att det redan är april månad. Det har gått så fort, känns som det precis var jul och nyår. Nu har man allt det där härliga framför sig! Våren, sommaren, semester och en massa mysiga stunder med vänner, underbart är det. Blev en blåsig löprunda för mig ikväll, väldigt skönt nu efteråt även om det var lite tungt idag.

Nu tänkte jag fixa med tjejernas påskpresenter:). Mysig kväll till er, så hörs vi mer imorgon!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards