Alla inlägg under mars 2015

Av Emelie - 22 mars 2015 11:58

Dukningen från gårdagens 3-rätters middag med fina vänner.

Till fördrink blev det bubbel med ett fruktspett av jordgubbar och stjärnfrukt.

Hej soliga söndag! Lite småtrött är vad man är idag, blev väl en sådär 4 timmars sömn inatt, så inte konstigt att man är trött. Vi hade en supertrevlig kväll och det är ju rena lyxen med 3-rätters. Vi stod för varmrätten eftersom vi var hemma hos oss. Blev dock tyvärr inga bra bilder på maten. Till förrätt åt vi parmaskinka inlindad i ost som låg på en salladsbädd med halloumi. Varmrätten bestod av grillad fläskytterfilé med en muffinsbakelse gjord av filodeg som vi fyllde med potatismos. Till efterrätt åt vi hemmagjord lakritsglass med hallonsås. Allt var så himla gott och jag längtar redan tills nästa middag:).

Nu tänkte jag lägga mig en stund på soffan medan Felicia sover sin middagsvila innan det är dags att ladda om för 1-års kalas. Mysig söndag till er, så hörs vi lite senare;).

Av Emelie - 20 mars 2015 22:20

Räkmacka, rosévin och tända ljus blev vårt fredagsmys här hemma när tjejerna somnat.

Godkväll! Ett sent hej från mig idag:). Äntligen är det fredag och vi har hela helgen framför oss. Vi har fullt upp både imorgon och på söndag så misstänker att helgen kommer gå i ett rasande tempo. Imorgon står först fotografering på schemat. Ska bli skoj att se hur det går med en 1-åring som inte är stilla:). På kvällen blir det 3-rätters med fina vänner, vilket ska bli supermysigt. På söndag blir det 1-års kalas för mosters pojke, så en rolig helg att se framemot med andra ord. Lite löpning ska även hinnas med såklart, lite trist att det ska bli dåligt väder bara.

Hoppas ni haft en mysig kväll! Nu blir det snart sängen för mig:). Kram på er

Av Emelie - 19 mars 2015 09:28

Så underbart väder vi har idag:).

Felicia har redan varit ute i trädgården!

Godmorgon! Vilket underbart väder vi har idag, jag börjar 10 idag så vi har redan hunnit vara ute i trädgården en sväng:).
Igår kväll satt jag såklart och surfade runt och hittade en massa fina bilder på olika källare. Vi funderar bland annat på att göra om vårt pannrum som är onödigt stort till ett badrum. Dela av det helt enkelt. Sen ligger vår bastu vägg i vägg så det hade blivit perfekt med en snygg bastudörr i glas in dit. Tänker mig även golvvärme i hela källaren. Ja visst får man drömma:). Även om detta absolut inte är prio ett just nu så kan jag inte låta bli att drömma mig bort ibland. Kom in på en sida igår, www.cleverheating.se där jag läste lite om deras golvvärme och jag hittade även snygga designelement:). Så om några år när tjejerna är lite större hoppas jag att vi kan genomföra detta i vår källare, tror det hade blivit super och tror även att Filippa & Felicia hade blivit glada över ett "eget" badrum nere i källaren:).

Hoppas ni får en underbar dag i solen, så hörs vi snart igen;).

Av Emelie - 18 mars 2015 20:35

Idag blir mosters kille & flickornas kusin Elmer hela 1 år. Tänk att det redan är ett år sedan jag satt där mitt i natten och ammade Felicia när jag fick det där sms:et från syster om att jag blivit moster för första gången till en liten pojke! Härligt lyckorus och jag minns det som det var igår:). Det är så roligt att småkusinerna är jämngamla, endast 13 dagar skiljer det på dom.

Godkväll! Goda äggmackor är vad jag och sambon precis mumsat på. Vi har båda varit ute på varsin löprunda och har nu placerat oss i soffan för resten av kvällen. Pomp de Lux paketet kom idag, så blir till att hänga in dom nya fina kläderna till tjejerna. Felicias kläder var för stora, vilket jag visste att dom skulle vara, men de kommer nog bli perfekta lagom till sommaren börjar:).

Sambon sitter nu laddad och väntar på fotbollen och jag tänker nog surfa runt lite på nätet efter inspiration på källare. Har lite funderingar kring vår källare, även om det verkligen inte är prio ett så är det skoj att samla inspiration tycker jag till framtida renoveringar:). Önskar er en fortsatt mysig kväll!

Av Emelie - 17 mars 2015 19:52

Visst är första koppen kaffe den godaste och den man njuter mest av på hela dagen?!

Idag lyxade vi till det med varsin cappuchino, annars brukar vi ha det lite som helgkaffe;).

Godkväll! Jag har precis landat i soffan, min vilodag från träning idag. Annars försöker jag springa 3 löprundor i veckan och hinna med ett bodypump pass. Det är så härligt att vara igång på riktigt igen. Nu längtar jag bara tills vi ställer om klockan till sommartid så att jag slipper springa i mörkret. Tur att det inte är långt dit:).
Så det blir en lugn kväll ikväll. Köpte med mig hem jordgubbar efter jobbet, så tänkte mumsa i mig dom framför tvn nu:).

Hoppas ni har en mysig kväll! Kram på er

Av Emelie - 15 mars 2015 21:12

Massa fina barnkläder från Pomp de Lux.

Godkväll! Redan söndagskväll och den här dagen sa bara svisch. Idag har jag varit på Pomp de Lux party (barnklädesparty) hos syster. Så mycket fint det fanns, hade kunnat shoppa hur mycket som helst:). Tyvärr var mycket slut som jag ville köpa till flickorna:(. Fanns det till Filippa så var storleken jag skulle ha till Felicia slut och vise versa. Jag som älskar syskonmatchning, men jag fick tänka om och välja lite andra färger som jag är säker på att flickorna kommer bli superfina i. Hoppas bara att lilla Flisan växer till sig lite så att hon kan ha storlek 80 (som är den minsta hos pomp) till sommaren:). Så jag och Filippa hade en mysig förmiddag hos syrran, med en massa gott. Hon bjöd på frukost och jag hade fixat lite fika som jag bakat.

Nu blir det Wallanderfilmen på fyran här hemma innan sängen kallar:). Kram på er

Av Emelie - 14 mars 2015 20:51

Sötaste systrarna är ute och busar:).

Hejsan! Sitter ni och ser Melodifestivalen? Här hemma är vi som sagt inte intresserade alls, sitter och bläddrar runt bland kanalerna och äter lite lördagsgodis;). Så fort jag kom hem från jobb idag, gick vi ut hela familjen. Sambon passade på att gräva i trädgården och vi tjejer busade och lekte. Felicia satt på sin cykel och Filippa körde henne, sötnosar:). Vi måste köpa en ny cykelhjälm till Filippa snarast, för just nu skiftas dom om. Roligt om dom kan cykla båda två samtidigt ju. Annars har vi haft en lugn eftermiddag, jag har bakat lite till morgondagens pomp deluxe party som min syster ska ha. Så imorgon ser jag framemot en massa shopping:).

Hoppas ni har en mysig kväll! Kram på er

Av Emelie - 13 mars 2015 20:23

Tur jag frös in tårtrester från Felicias 1-års kalas förra helgen. Blev perfekt till kvällens fika:).

Dessa söta systrar som är så glada i varandra, bild från gårdagens pusskalas!

Den där syskonkärleken:).

Godkväll! Så var det fredagskväll och vi har precis mumsat i oss varsin bit prinsesstårta. Nu sitter vi och ser på Lets dance och bara njuter av att det är fredag. Även om jag ska jobba några timmar imorgon så är fredagskvällen alltid så mysig på något sätt, det är liksom starten på helgen:).

Nej nu är reklampausen slut, så dags att rikta blicken på tvn;). Önskar er en fortsatt mysig kväll, så hörs vi säkert mer imorgon!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards