Alla inlägg den 25 april 2014

Av Emelie - 25 april 2014 20:38

Jag har fått testa en ny glass från GB Carte d'or. Anmälde mig som testpilot och blev utvald, så jag valde att prova Strawberry & Meringues. En vanilj och jordgubbsglass blandad med jordgubbssås som är toppad med minimaränger doppade i vit choklad.

Jag tyckte glassen var god att äta rakt upp och ner, kommer vara perfekt till varma sommardagar;).

Eftersom jag bakade en god vitchoklad kladdkaka igår så passade jag på att servera glassen till kladdkakan med färska jordgubbar till fredagsmyset ikväll, perfekt kombination om man gillar söta desserter!

Godkväll! Hoppas ni haft en skön fredag! Solen tittade ju fram lagom till lunch, så jag och Filippa åt korv med bröd ute i trädgården, så härligt. Imorgon lovar de 20 grader och sol så lär bli en dag ute och grillning på kvällen, älskar denna årstid och allt vi har framför oss! Tänk att jag dessutom är mammaledig och kan njuta extra mycket, kan inte bli bättre:).

Nu ska jag fortsätta att se lite på Lets dance!

Kram på er

Av Emelie - 25 april 2014 09:47

Dessa underbara små gosiga fötter alltså, kan inte få nog!

Hej sköna fredag! Vi har haft en lång mysig morgon här hemma. Det bästa när man är mammaledig är dessa lugna morgnar när man slipper stressa iväg. Ätit en god frukost och så har jag och Filippa myst en massa med lillasyster. Snart tänkte jag att jag och Filippa ska leka lite med lera, baka lite färgglada kakor, alltid skoj:). Sen får vi gå ut i trädgården en stund, hoppas bara att solen vill titta fram lite, för just nu är det mulet och trist. Ikväll väntar fredagsmys och igår bakade jag en god vitchoklad kladdkaka som vi tänkte mumsa på, härliga fredag!

Hoppas ni får en toppen dag!

Kram på er

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards