Alla inlägg under april 2013

Av Emelie - 21 april 2013 20:06


Godkväll! Sitter ni och ser mästarnas mästare? Det gör vi, eller jag med ena ögat;). Idag har vi hunnit med en hel del tycker jag. Fixat en massa här hemma, sen varit en sväng på Ikea och även tittat på en sulkyvagn till Filippa, snart dags för semester ju:). Efter det åkte vi hem till syster & Marcus på fika. 

 

Vår gladfis Filippa

 

Mina älsklingar  

Filippa busar & vinkar till Iris, mosters katt:)  

Till fikat hade min syster bakat en supergod marängstubbe med hallon, grädde och kokos. Recept från senaste numret av Icas tidning Buffe. 




Av Emelie - 21 april 2013 08:50


Godmorgon härliga söndag! Vilken underbar dag. Vi startade denna morgon med en powerwalk på nästan en timme, så härligt! Gick in på konditoriet på vägen hem & köpte med oss färska bullar:). Tyvärr har vi inte hunnit med att sätta ut utemöblerna än, annars hade vi ätit frukost ute på trädäcket idag. Vi har morgonsol där och termometern visar redan 15 grader!

Idag blir det en fixardag här hemma. Tvätta trädäck, städa inne och plocka undan alla tjocka vinterkläder...en fika i solen ska säkert hinnas med också:).

Ha en underbar dag i solen, så hörs vi senare;).

Av Emelie - 19 april 2013 11:08


Happy Friday! Så var det fredag igen..veckorna går himla fort! Idag är Filippa åter på dagis. Hon var pigg och glad igår med, men eftersom hon blev hemskickad i onsdags höll vi henne hemma igår. Snälla moster Johanna ställde upp som barnvakt:).

 

På väg in till Malmö och moster igår, hon tyckte det var roligt att åka buss med mamma:).

 

Johanna tog med henne till Folkets park, där de tittade på minigrisar och hästar.

 

Hann med en sväng på lekplatsen också såklart! Hon verkar ha haft en superbra dag vår lilla gladfis:)

 

Igår efter jobb var jag & söta kollegorna Sofie, Fahriye och såklart underbara Vince på köpcentret Emporia och fikade efter jobb. Så mysigt och så lugnt och skönt där är ute på kvällen, nästan inget folk och på väg hem för mig, så det var perfekt. Måste ju prata ikapp ibland:), vi saknade dock Johanna och hennes nya söta prins.



Av Emelie - 17 april 2013 16:04


Vilket underbart väder vi fått! Solen och värmen har äntligen hittat hit. Idag åkte även vårkläderna på på Filippa, blev lite väl tjocka kläder igår. Tyvärr blev Filippa hämtad från dagis idag, då hon har jätteont i magen:(. Får hoppas hon frisknar till snabbt min lilla gullunge.

 

Bilder från gårdagen då Filippa och David njöt i det fina vädret efter dagis:).

 

Lek i sandlådan är skoj. Vi tänkte köpa en sandlåda till Flippis...kommer bli perfekt i vår & sommar i trädgården:).

Av Emelie - 16 april 2013 11:44

 

 Får jag lov att fresta er med dessa godsaker?  . Igår när jag var ledig bakade jag underbart goda kardemummabullar, de blev superbra!

Jag bakade de enligt vanligt kanelbullsrecept som jag brukar följa, men blandade i kardemumma i fyllningen. Tog hälften kardemumma & hälften kanel, sen har jag givetvis kardemumma i degen också. Penslade med sirap och lite vatten, sen ströa jag med socker, mums säger jag:)

 



Av Emelie - 15 april 2013 17:56


Så här glad har Filippa varit idag:). Idag har vi fått tillbaka vår glada tös, ingen feber på hela dagen, så vi hoppas det bara var tänder som spöka igår & inatt.

Av Emelie - 15 april 2013 07:50


Godmorgon lediga måndag! Idag är det extra skönt att vara ledig då Filippa haft 40 graders feber igår kväll och inatt:(. Tack och lov vaknade hon piggare och utvilad imorse, med inte alls hög feber. Dagen idag blir lugn, får se vad vi ska hitta på. I eftermiddag ska jag i alla fall på ansiktsbehandling, ska bli så skönt och ikväll blir det träning:).

Igår kväll fick vi även det efterlängtade sms:et. Bästa kollegan Johannas fina pojke tittade ut, Stort Grattis underbara!

Nu lite mer kaffe...Hoppas ni får en mysig dag & start på veckan!

Av Emelie - 14 april 2013 19:04

Vilken härlig söndag det varit idag, nu känns det äntligen som att våren är på väg. Sol och cirka 10 plusgrader, helt underbart.

Idag har vi varit i Kävlinge på kalas för att fira pappsen som fyllt år i veckan. Grillat och en god tårta bjöds det på, riktigt mumsigt. Sen gick jag & min mormor (Filippas gammelmormor) ner till ån, som ligger precis där mina föräldrar bor och matade ankorna:).

En skön söndag med andra ord, som nu avslutas på soffan med mitt stora hjärta.

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards