Alla inlägg under februari 2015

Av Emelie - 6 februari 2015 21:11

En helt perfekt fredagskväll är vad vi har:). Lite plockmat och så lyxar vi med en flaska amarone vin, så himla gott!

Godkväll! Vi sitter i soffan och har precis mumsat i oss en massa gott. Är det fredag så är det;). Lär bli en tidig kväll som vanligt här hemma (trötta småbarnsföräldrar), men imorgon är det min sjätte arbetsdag denna veckan. Skulle egentligen vara ledig imorgon då det är min lediga helg, men eftersom jag redan hade kunder inbokade så fick det bli så. Ingen direkt mjukstart efter mammaledigheten, men är ledig söndag och måndag så jag ska nog klara mig:). Visst känns det lite konstigt att ha börjat jobba heltid efter mammaledigheten, man saknar ju sina tjejer hela tiden. En av oss måste ju jobba när en går hemma och det är rena lyxen att jobba här där vi bor, jag är hemma på 5-10 minuter och cyklar alltid hem på min lunch och får en dos av mina barn, så det känns helt ok, men lite ovant såklart. Samtidigt som jag unnar och tycker det är viktigt att min kära sambo får vara hemma med våra tjejer. Så detta blir bra:).

Nu ska jag se lite på Skavlan...hoppas ni har en mysig kväll! Kram på er

Av Emelie - 5 februari 2015 21:44

Felicia i action, med tungan rätt i mun;). Hon övar på att gå varje dag och det är så himla sött när hon tar sig fram:).

Hej på er! Det blev ett sent hej idag. Men jag snabbade mig hem efter jobb för att hinna mysa och pussa mina tjejer godnatt, sen blev det ett bodypump pass. Så nu har jag precis landat i soffan och känner faktiskt mig riktigt pigg och fylld med energi, det dumma med att träna sent är att jag blir pigg. Så får helt enkelt försöka varva ner lite nu för snart är det läggdags:).

Tänk att Felicia idag blir hela 11 månader och att om en månad fyller hon ett år. Ett år som jag undrar vart det tagit vägen, så snabbt det har gått. Min lilla bebis börjar bli stor, även om hon alltid kommer vara min lilla mini:). Snart dags att förbereda inför hennes första kalas. Storasyster ska få hjälpa mig att baka och dekorera eftersom hon tycker det är så skoj. Så nu tänkte jag surfa runt på lite inspiration innan läggdags!

Hoppas ni har en mysig kväll & imorgon är det ju fredag:).

Av Emelie - 4 februari 2015 20:28

Den här lilla damen älskar verkligen gröt, det bästa hon vet och hade hon fått hade hon helst ätit det till varje måltid:). Hon äter gröt till frukost och innan läggdags .

Godkväll! Redan onsdag, veckorna går ju ännu fortare nu när man jobbar. Sitter ni och tittar på Sveriges mästerkock? Tycker själv att det är roligt att se på:). Annars tycker jag att tv utbudet är rätt så dåligt.

För övrigt så början vårt tak att bli färdigt och det blir riktigt fint. Så stor skillnad och det känns som ett nytt hus!

Nu ska jag fortsätta se lite tv, mysig kväll till er!

Av Emelie - 3 februari 2015 21:10

Det blev en kvällsrunda och det var riktigt skönt väder att springa i!

Godkväll! Ja en skön löprunda fick jag till, nu när jag börjat jobba mer får det bli löprundor på kvällarna när vi nattat tjejerna och sen har jag ju helgen också:). Har precis landat i soffan och njuter av lugnet. Sitter och tittar lite på "Bad Teacher" som går på sexan. Orkar väl hålla mig vaken en timme till ungefär sen blir det sängen. Skönt att komma i säng i tid så man inte är så trött om morgnarna:).

Hoppas ni haft en bra dag, så hörs vi säkert imorgon;).

Av Emelie - 3 februari 2015 10:37

Nya favorit smoothien med avokado, banan, mango, saft från en apelsin och lite hallon. Gillar ni avokado och banan så måste ni testa:).

Hejsan! Nu är vardagen igång för mig och det känns faktiskt riktigt bra. Dessutom är det så skönt att slippa bli väckt av sambons väckarklocka 4.30 på morgnarna. Härligt vinterväder är det ute idag, sol och snö:). Hoppas bara att det inte fryser på då min plan är en löprunda ikväll när jag slutat jobb och barnen är nattade.

Hoppas ni får en fin tisdag, så hörs vi kanske lite senare:).

Av Emelie - 2 februari 2015 20:37

En något suddig bild på mina fina:). Nu har jag lämnat över stafettpinnen till sambon och jag har börjat jobba heltid.

Godkväll! Nu är jag tillbaka igen efter en liten paus i helgen. Ja nu är det som sagt dags för sambon att vara hemma på heltid och min tur att jobba heltid. Det känns faktiskt helt okej, eftersom jag mjukstartat och redan jobbat några dagar i veckan så blir det inte en chock att börja jobba mer. Så en måndag på jobb har det varit:). Nu har jag precis slängt mig på soffan och ska försöka leta upp något att kika på, en lugn kväll med andra ord. En massa snö har förresten kommit idag, jag som vill ut och löpträna i veckan, vi får helt enkelt se hur länge snön

En fortsatt mysig kväll till er!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards