Alla inlägg under februari 2015

Av Emelie - 18 februari 2015 20:31

Sa jag att jag älskar smoothies;). Så himla gott! I kvällens smoothie har jag banan, ananas, mango och grekisk yoghurt i. Så enkelt och snabbt att göra en smoothie och så gott!

Godkväll! Passar på att skriva till er medan det är reklampaus, sitter nämligen och ser på Sveriges mästerkock som säkert många andra:). Annars har det varit en dag full med jobb, vi har mycket att göra på jobbet, vilket gillas. Tiden går snabbt och det är skoj att ha att göra såklart.

Ville mest önska er en mysig kväll, nu ska jag fortsätta se tv! Kram på er!

Av Emelie - 17 februari 2015 21:25

Har ni ätit någon/några semlor idag:)?

Godkväll! Inte vilken tisdag som helst, utan det är ju fettisdagen idag! Vi tjuvstartade och åt semlor i söndags, godast när man precis gjort bullarna tycker jag och jag bakade ju vetebullar i söndags. Fast det fick faktiskt slinka ner en nu ikväll också, så gott ju, speciellt med mycket mandelmassa i:). Annars ligger jag i soffan och surfar efter lite rosa inspiration till Felicias 1 års dag som börjar närma sig. Sambon ser på fotboll så han är ändå inget roligt sällskap ikväll, haha:).

Hoppas ni haft en bra fettisdag & att ni ätit en semla eller två;).

Av Emelie - 16 februari 2015 17:25

Hejsan! Så var det måndag igen. Sitter på jobb och inväntar min sista kund:). Sen blir det hem och mysa med tjejerna innan det är dags för dom att sova. Funderar på om jag ska ge mig ut på en löprunda senare ikväll, tycker bara det är så trist när det blåser så mycket, men förhoppningsvis har det avtagit lite. Annars är det en vecka med jobb som väntar. I helgen är jag ledig, vilket ska bli skönt. Sen är det även kalasdags, födelsedagarna löser av varandra. Många i vår närhet som fyller år nu i februari och mars:).

Dags att ta ett sista ryck! Mysig kväll till er!

Av Emelie - 15 februari 2015 20:20

Vi startade denna söndag med bullbak, fettisdagen väntar ju runt hörnet:). Blev ett gäng vetebullar vi bakade och vi tjuvstartade och åt semlor till söndagsfikan:).

Självklart hjälpte Filippa till att baka;).

Godkväll! Har ni haft en skön helg? Helgen har gått supersnabbt för oss, blir lätt så när man har att göra. Igår kväll var vi ju på 30-års fest. Åt en massa gott och sötaste kusinerna fick busa:). Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Bakning, löpning och städning har bland annat stått på schemat. Nu är jag lagom trött och har landat i soffan och laddar för en ny vecka med jobb. Blir nog en hel del att göra, sportlovsvecka här nere i Skåne så många som är lediga.

Önskar er en fortsatt mysig kväll så hörs vi säkert imorgon igen;).

Av Emelie - 13 februari 2015 20:55

Efter en dag på jobb kom jag hem till fredagsmys med pizza och vin, kan ju inte bli bättre:).

Godkväll! Ja då var det fredag igen, känns som det bara är måndag och fredag nu för tiden. Veckorna går verkligen så himla fort. Mätta efter pizza och lite choklad sitter nu jag och sambon i soffan och håller nästan på att somna, man är inte jättepigg om fredagskvällarna. Vi tittar lite på På Spåret och njuter av lugnet och att helgen är på ingång:). Imorgon är det jobb för mig sedan ska vi iväg på 30 års kalas och fira min systers sambo. På söndag blir det träning och förhoppningsvis lite bakning.

En fortsatt mysig kväll till er! Kram E

Av Emelie - 11 februari 2015 21:11

Igår fick Felicia åka cykel för första gången och det verkade som hon gillade det:). Tänk när våren kommer, så härligt det kommer bli att cykla då och slippa alla tjocka kläder.

Godkväll! Oj vad veckorna går fort när man jobbar, redan onsdag! Det går jättebra att jobba, är nu inne på min andra vecka och det är superskoj. Sambon trivs hemma och Felicia utvecklas så mycket för varje dag som går. Hon går för fullt och har blivit så himla stadig, det går verkligen undan. Jag brukar cykla hem på min lunch så jag får en liten dos av mina tjejer, det är verkligen så härligt att ha nära till jobb:).

Nu tänkte jag fortsätta mysa ner mig i soffan och se lite tv innan sängen kallar.

Kram på er

Av Emelie - 9 februari 2015 20:29

Idag har jag varit på badhuset med min älskade Filippa, så mysigt att komma iväg bara hon och jag:).

Filippa tyckte det var jätteskoj och vi var nästan helt ensamma vid barnpoolerna, så himla skönt! Första kvarten var vi helt själva sen kom där en mamma med 3 barn, så riktigt lugnt och mysigt att ha nästan hela bassängen för sig själv.

Godkväll! Min lediga måndag börjar lida mot sitt slut, men vi har haft en toppen dag och hunnit med mycket. Nu sitter jag och ser realitystjärnorna på godset, haha:). Hoppas ni haft en bra start på veckan, vi har ju haft 8 plusgrader och sol idag, så vårkänslorna kom fram!

En fortsatt mysig kväll till er, så hörs vi mer imorgon;).

Av Emelie - 8 februari 2015 20:10

Den här goda choklad pavlova bakade jag till söndagsfika. Blandade i lemoncurd i grädden och toppade med blåbär, jordgubbar och passionsfrukt...så gott:).

Hejsan! En mysig söndag har snart passerat. Började med en blåsig löprunda i förmiddags, riktigt tungt idag, men så himla skönt efteråt (som alltid). I eftermiddag har mina föräldrar varit här på middag och fika. De kom hem från USA i veckan och hade med sig fina presenter:). Så vi har haft en riktigt härlig dag och imorgon är jag ledig, vilket ska bli så skönt! Tänkte hitta på något med Filippa, lite egentid med min stora tjej ska bli mysigt. Får se om det blir badhuset eller om det blir något annat bus;).

Nu tänkte jag sjunka ner i soffan och se lite tv, hoppas ni haft en bra helg? Kram på er

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards