Alla inlägg under mars 2013

Av Emelie - 3 mars 2013 17:10

Igår var Marzena, Johan och Frank här på middag, alltid lika trevligt och mysigt:). Så skoj att vi har jämlika barn, skiljer bara 3 månader på de. Blyga är de för varandra lite i början men det mjuknar upp ganska snabbt, sen busar de för fullt:). 

 

Vi åt en god potatisgratäng och baconinlindad kycklingfile med ost i. Till dessert hade jag gjort en väldigt god chokladcheesecake;). 

 

Chokladcheesecake med en massa mörk choklad i, toppad med kakao och hackad daim. 

  

Till cheesecaken serverade vi vispad grädde och hallon, ett bra recept från Leila. En god kaka som jag absolut kommer göra fler

gånger:). 

Av Emelie - 2 mars 2013 14:16

Så himla skönt det är med helg och ledighet. Passade på att vila medan Filippa sov middag nu precis, synd jag inte somnar för är rätt trött och har blivit lite förkyld, så hoppas det stannar så och inte utvecklas till något. 

 

Ikväll kommer vänner hit på middag, så fixade desserten igår, mycket mörk choklad i kan jag säga:). Får hoppas den blir god, alltid skoj att testa något nytt;). Vad hittar ni på i helgen? 

 

Helgblommor inhandlade, det var så soligt och ljust imorse när jag var och handlade lite efter träningen så tyckte det passade bra med lite vita rosor:). 


Ha en mysig lördag! 




Av Emelie - 1 mars 2013 10:42

 

Vilket underbart väder vi har, sol även idag och lite lite varmare i luften tyckte jag när vi promenerade till dagis imorse, så härligt:). Längtar så till våren, ska bli så skönt att slippa alla tjocka kläder. Jag är ledig i helgen, blir middagsmys med vänner imorgon annars har vi inte så mycket planerat, träning i vanlig ordning och mys med familjen såklart.

 

Ikväll blir det tacomys, som en hel del andra misstänker jag:). Smidigt enkelt & så gott!


Happy friday på er alla!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards