Alla inlägg under oktober 2012

Av Emelie - 22 oktober 2012 21:51

Filippa min goding har blivit en riktig pussgurka. Hon gillar att pussa det mesta faktiskt...allt ifrån nallar, dockor och kusinen, så himla sött! Vad är inte bättre än pussar från sin dotter, jag smälter varje gång!

Av Emelie - 22 oktober 2012 21:31


Tillbaka! Telefonen är tyvärr inte återfunnen. Den är polisanmäld, så nu hoppas jag på att någon snäll själ hittat den och lämnat den till polisen.


Blogga kan jag ju göra utan mobilen, trots att jag fotograferar med den, men får helt enkelt utnyttja min Ipad istället, inte lika smidig dock.





Av Emelie - 21 oktober 2012 19:35


Min telefon är borttappad & kanske därmed stulen, jag vet inte. Sörjer mina bilder, bryr mig inte om telefonen i sig, bara en pryl! Allt kommer lösa sig, men just nu är jag lite ledsen:(.

Blir därför inte uppdaterat här på bloggen, tråkigt att blogga utan bilder. Så fort allt kommer till rätta igen så är jag tillbaka!

Dagen idag har annars varit super, mina föräldrar har varit här på middag och vi har påbörjat renoveringen av vår tvättstuga:)

Ha en fortsatt skön kväll, snart solsidan & massa skratt hoppas jag på:)

Av Emelie - 20 oktober 2012 20:58


Eftersom det nästintill varit sommar idag bestämde vi oss för att grilla. Vi har tagit in utemöblerna, men grillen står kvar ute på trädäcket...så det var perfekt att passa på. Förmodligen årets sista grillning. Ingen som säger att det inte går att grilla året om för det gör det ju verkligen, men blir oftast inte så tyvärr. Smakade i alla fall utmärkt!

 


Mat
Av Emelie - 20 oktober 2012 16:17

 

Vilket underbart väder vi har, rena sommarvärmen..20 grader och sol i oktober, det kunde man inte tro att vi skulle få. Allt är så färgglatt ute nu. Idag efter jobb gick jag & Filippa till lekplatsen. Riktigt skönt att få komma ut i friska luften och Filippa älskar att gunga och vara i sandlådan.

 

Gullungen

 

Av Emelie - 19 oktober 2012 20:22

 

Fredag och ikväll blev det pizza till middag. Min kära sambo som kockat ihop en supergod pizza, blir extra gott med en pizzasten dessutom. Till det provade vi ett nytt vin som jag kan tipsa om som var jättegott.

 

Gnarly Head, ett rött vin från Kalifornien med en lätt kryddig smak.

  Veckans fredagsfika på jobbet fixade jag, bakade en klassisk äppelkaka och till de vaniljvisp såklart!


En dag kvar att jobba denna veckan, sen väntar en kort helg...vädret ska ju fortsätta vara fint så vi hoppas det stämmer, rena vårvädret i oktober, helt underbart!

Av Emelie - 19 oktober 2012 08:12

I cirka 4,5 månad har jag nu varit tillbaka på jobb, varav 2,5 månad heltid. Galet så fort tiden går, trivs bra på jobbet och gillar verkligen det jag gör. Har underbara kollegor, som är ett måste enligt mig för att tycka om att gå till jobbet. Mina arbetstider däremot, de är inte roliga:(, hatar att komma hem så sent på kvällarna och så är det väldigt långa dagar. Man saknar sin dotter väldigt mycket varje dag, samtidigt som jag vet att hon har det jättebra hemma med sin pappa. Är underbart att se kärleken mellan pappa och dotter. Min sambo är världens bästa pappa och gör verkligen allt för Filippa, mina fina godingar!





Av Emelie - 18 oktober 2012 20:56


Godkväll! Äntligen har det öppnat en Nespresso butik i Malmö, så nu slipper man beställa kaffekapslar via nätet till sin kaffemaskin, himla skönt. På lunchen idag gick jag dit och handlade lite nya kapslar, köpte ett paket med lite mildare ton med smak av karamell och ett med starkare ton med smak av kakao. Tycker det är bra att köpa en som är svagare och en som är lite starkare, beroende på om man vill dricka en ren espresso eller om man vill skumma mjölk och göra en latte/cappucino.

 

 

Har även hunnit med att baka till fredagsfikan imorgon.

Nu väntar Hela Sverige Bakar på tv:).

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards