Alla inlägg under maj 2013

Av Emelie - 9 maj 2013 19:05


Godkväll! Kristi himmelsfärds dag idag och det innebär ledigt, så härligt med helgdagar:). Jobbar dessvärre imorgon, men så är det när man jobbar inom service yrket. Idag har varit en riktig bak och träningsdag. Powerwalk med familjen och en löprunda blev det för mig också, älskar att ha tid till att röra på sig, blir tyvärr inte så mycket när man jobbar så dumma tider som jag gör:(, så lediga dagar är perfekt till att passa på att träna. 


 

Bakat en del också:). Började med att jag gjorde matmuffins igår kväll till sambon, perfekt att ha med sig till dagens golfrunda, men tror du inte han glömde de, så typiskt! Idag har jag bakat kladdkaksmuffins med kolasås i mitten, roligt att prova något nytt och det blev jättegott med kolasmak i mitten. Kolakakor fick det också bli, blev dock väldigt små men supergoda:). 

 

Massa bus och lek med denna sötnosen har vi såklart ägnat denna dagen åt med. Lekplatsen fick jag tvinga henne därifrån annars hade vi inte varit hemma ännu;). 

Av Emelie - 7 maj 2013 19:48

 

Godkväll! Vilket underbart väder vi har, klockan är åtta och termometern visar 21 grader i skuggan, riktig sommarvärme. Det är sådana här dagar man vill vara ledig och bara vara ute hela dagen och dricka något kallt i solen.

Idag har jag varit och hämtat ut mitt och Filippas pass, inte så smickrande foto på någon av oss, men det kan ju kvitta:). 


 

Lillhjärtats passfoto...ser ut som hon är hur stor som helst och väger 10 kilo mer, haha...gullunge! 


 

Filippa var ute med pappsen efter dagis idag. Just nu älskar hon sin rosa Bobby car så mycket, det bästa hon vet. Hon kör med den till lekplatsen, från dagis, ja hon vill ha med sig den överallt. Observera gummistövlarna som hon bestämt ville ha på sig, envisa busunge:). 



Av Emelie - 5 maj 2013 20:12


Vilken underbar helg det varit. Soligt och varmt, äntligen! Åh vad man längtat efter detta.


Igår jobbade jag, sen var vi på middag hos fina vänner, så hann inte njuta av det fina vädret direkt.


Men idag har vi varit ute hela dagen. Vi började med en powerwalk, börjar bli en vana när vi är lediga, riktigt härligt att starta dagen så:). Har ätit årets första frukost ute på trädäcket. Löprunda, busat och lekt med Filippa, ja en helt fantastisk dag har det varit.


Nu lider helgen mot sitt slut, men ytterligare en fyra dagars vecka framför oss, härligt:).

Söta Frank och Filippa:)

Mysfrukost ute på trädäcket & jag helt slut efter löprundan...

Läskande vatten med apelsin i och nya vårfräscha naglar.

Av Emelie - 3 maj 2013 21:38


Så var det helg igen. Konstig vecka har det varit eftersom man var ledig i onsdags. Har känts som tisdag hela dagen. Efter lite fredagsmys med chokladbollar börjar jag komma in i rätt stämning & inser att jag jobbar även imorgon, så en kort helg för mig. Hoppas helgen bjuder på en massa sol.

Nu är jag så trött så tänkte hoppa i säng....Natti natti & hoppas ni har en mysig kväll!

Av Emelie - 2 maj 2013 14:55


Idag är det världens bästa Filippas namnsdag, HURRA HURRA!!!

Av Emelie - 1 maj 2013 09:14


Godmorgon! Wiie...nu är det VÅR, eller? Det är i alla fall maj månad, helt galet tycker jag. Vi startade denna lediga dag med en powerwalk, riktigt skönt! Nu har vi precis ätit en mysfrukost framför Nyhetsmorgon.

Vad resten av dagen bjuder på får vi se, en löprunda kanske, fix hemma och ett köp av en sandlåda kanske också hinns med:). Underbart med en helgdag tycker jag!


Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards