Alla inlägg under november 2015

Av Emelie - 13 november 2015 21:09

Godkväll! Här sitter vi i soffan och slötittar på Idol. Fredagar har inget bra tv utbud alls enligt oss. Men ingen av oss orkar hyra film, annars hade ju det varit mysigt.
Det blev en kort arbetsvecka för oss eftersom vi var sjuka i början veckan. Nu känner vi oss helt återställda efter magsjukan. Man känner ju sig rätt svag och orkeslös några dagar efter att man varit sjuk. Efter en veckas uppehåll skriker nu min kropp efter träning, så imorgon blir det en löprunda:). Annars är det en riktig kalashelg vi har framför oss. Både imorgon och på söndag ska vi iväg på födelsedagsfirande:).

Ska ni hitta på något skoj i helgen? Önskar er en fortsatt mysig kväll så hörs vi säkert imorgon;).

Av Emelie - 10 november 2015 20:32

En bild på mina fina som jag tog i söndags. Sambon med sina döttrar på Farsdag! Några timmar innan hemska magsjukan brakade loss hemma hos oss.

Hejsan! Så var vi människor igen efter ett tufft dygn med magsjuka för familjen. Usch och fy för denna hemska sjuka säger jag bara. Nu hoppas jag att vi slipper den på väldigt länge. Huset har i alla fall blivit rent och fint då vi sanerat varenda del man kan tänka sig här hemma:).

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se lite tv, för det har jag ju inte gjort det senaste dygnet;). Kram på er

Av Emelie - 8 november 2015 12:03

Farsdagsfrukost hemma hos oss. Tjejerna gav sin pappa sovmorgon och medan dom satt och ritade teckningar till sin pappa passade jag på att fixa en god frukost. Proppmätta blev vi, man äter alldeles för mycket när man har dukat fram så mycket gott;).

Hejsan! Passar på att sitta och skriva till er och vila lite i soffan medan Felicia nu sover sin middagsvila. Filippa är med sambon, sin kusin och hennes pappa i Lund för att se Mora träsk. Så dom har säkert hur skoj som helst, mycket dans och sång kan jag tänka mig. Senare i eftermiddag blir det farsdagsmiddag hos svärföräldrarna. Min pappa kommer hem från Rom idag så vi får fira honom en annan dag. Firar ni era fina pappor idag?
Annars blir det nog en löprunda för mig innan middagen idag, då blåsten har minskat rejält sedan inatt och imorse. Solen lyser den med, så det blir nog en bra runda trots allt:).

Hoppas ni får en mysig söndag & Farsdag!

Av Emelie - 6 november 2015 21:10

Nu har vår mini prinsessa också hål i öronen. Rosa små söta örhänge, hon är så himla söt i dom:).

Vårt lilla charmtroll;). Som idag tog hål i öronen. Helt ovetandes om att det skulle göra ont. Hon satt snällt och stilla så det gick jättebra, sen blev hon såklart ledsen när det precis var över. Hon har försökt prova mina örhänge en massa och tittat mycket på Filippas, så vi tyckte det var lika bra att ta på henne redan nu. Tror Filippa var strax över 2 år när vi tog på henne, men nästan lättare desto mindre dom är. Det blev superfint och är så himla gulligt:).

Godkväll! Så var det fredagskväll igen, känns som det var igår men det var ju en vecka sedan sist:). Vi har tänt en massa ljus och har myst ner oss i soffan framför tvn. Tyvärr tycker jag inte där är något direkt att titta på, så blir mest att vi zappar runt.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Av Emelie - 4 november 2015 20:13

Precis ätit jordgubbar med lite vanilj kvarg, så gott med lite sommar så här i november;).

Hejsan! Sambon har nästan precis kommit hem från föräldramöte på Felicias avdelning. Själv har jag suttit i soffan sen en stund tillbaka och njutit av goda jordgubbar och att det var helt tyst i huset. Bonde söker fru rullar på tvn och det är riktigt skönt att det är kväll känner jag:). Tråkiga november är ju här, så det gäller att vardagslyxa så mycket man kan. För jag kan inte hjälpa det, men jag tycker denna månaden är så mörk och tråkig. Förhoppningsvis går den fort!

Önskar er en fortsatt mysig kväll, så hörs vi snart igen;).

Av Emelie - 2 november 2015 12:31

Två glada tjejer som väntar på frukost.

Hej hej, här är vi;).

Hejsan! Måndag och en ledig sådan, så himla skönt är det. Just nu passar jag på att vila en liten stund i soffan medan Filippa pysslar på sitt rum och Felicia sover middag. Till lunch blev det köttbullar, som jag fixade imorse efter frukosten så vi kunde vara ute en lång stund nu på förmiddagen. Så det är vad vi gjort, hunnit med lekplatsen och mumsat i oss köttbullar. I eftermiddag ska jag fixa mina naglar:). Sen ikväll blir det en löprunda för mig i mörkret.

Hoppas ni har en mysig dag, så hörs vi snart igen;)

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards