Alla inlägg under september 2013

Av Emelie - 15 september 2013 10:12

Godmorgon söndag! En regnig söndag man vaknar upp till och man jämför med lördagens sommarväder.

Igår hade vi en liten kräftskiva för våra syskon, en mycket trevlig kväll med en massa god mat, kräftor och alla dess tillbehöver. Blev även lite sällskapsspel:).

En något sen kräftskiva kanske, det är ju mitten av september och augusti är väl egentligen kräftornas månad, men det spelar ju inte så stor roll. Kvällen startade med lite bubbel;).

Rödaste kräftorna, västerbottenpaj, ostfyllda tunnbrödsrullar, en massa god ost med kex och gott bröd var bara en del av alla tillbehören.

Enkelt men sååå gott! Marängsviss fick bli kvällens dessert:). En lyckad kväll helt enkelt.

Nu blir det soffan och lite ensamtid medan David & Filippa har åkt iväg för att bada med Smilla & Tommy i Trelleborg. Vad resten av dagen bjuder på får vi se, en powerwalk om det är uppehåll hade varit skönt i alla fall.

Ha en mysig söndag!

Av Emelie - 12 september 2013 20:32

Godkväll! Torsdag och idag börjar mitt favoritprogram på tv, nämligen Hela Sverige bakar. Ser fram emot mycket inspiration i höst till en massa bakning:). Ska bli spännande att följa glada bakare på tv. Är rätt trött så får hoppas jag orkar hålla mig vaken;).

Imorgon är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg, ledig helg och ett litet kräftkalas med våra syskon på lördag som ska bli supertrevligt väntar, annars blir det nog mest en lugn helg med lite av varje.

Trevlig kväll och om en halvtimme slår ni väl på sjuan;).

Av Emelie - 10 september 2013 16:10

Hej på er! Tisdag och en glad sådan, Filippa vaknade på strålande humör som alltid (eller i alla fall nästan alltid). Så skönt när morgnarna flyter på bra utan gnäll och massa bus så man slipper stressa till dagis och jobb.

Hann till och med att ta lite fina bilder på Flippis imorse:). Annars har dagen varit som vanligt, två timmar kvar på jobb sen har ännu en dag passerat, härligt!

Ha en fortsatt fin tisdag!

Av Emelie - 8 september 2013 20:12

Så var helgen slut, varför går den alltid så fort? Kort helg för mig, då jag jobbade igår. Varit en lugn och skön helg.

Imorse tränade jag ett spinningpass, så nu känns det som höstträningen är igång även om det varit sommar ute idag. Svettigt och jobbigt var det, men skönt efteråt som alltid:).

I eftermiddag har vi varit i Bokskogen, David sprang en runda, medan jag & Filippa plockade pinnar och sprang runt:). När David var klar med löprundan gjorde han lite styrkeövningar. Filippa skulle givetvis göra allt som pappa gjorde, stretchat och hängt i armarna bland annat, stark flicka vi har;).

Nu ska jag fortsätta äta min glass & mysa i soffan. Inget på tv ikväll, trist....men i veckan börjar ett av mina favvoprogram, Hela Sverige bakar:).

Ha en fortsatt mysig kväll!

Av Emelie - 5 september 2013 21:13

Så var det redan torsdag, veckan bar gått i ett rasande tempo...så mycket att göra på jobb så veckorna flyger fram. Veckan har som sagt mest bestått av jobb, vardagarna blir lätt så när man jobbar långa dagar, man hinner liksom inte med så mycket mer. I tisdags var vi i alla fall hemma hos min kollega Johanna för kvällsmys efter jobb. Bebismys med sötaste killarna Viggo och Vince och vi bjöds även på supergod mat och fika:). En trevlig kväll med jobbkollegorna, som snart måste göras om igen!

För Filippa flyter annars dagis på som vanligt och hon utvecklas en massa hela tiden. Börjat prata riktigt mycket och nu kan man ju nästan föra en konversation med henne, verkligen superskoj. Hon är även en riktig liten minihjälpreda i köket. Hon gillar verkligen att hjälpa till med allt. I måndags när vi var lediga hjälpte hon mig med att rulla köttbullar, de blev dock inte så runda och fina, så jag fick rulla om de, men så gulligt att hon vill vara med:).

Nu blir det en stund i soffan innan det är dags för sängen...hörs snart igen:)

Av Emelie - 2 september 2013 10:03

God morgon, eller ja God förmiddag passar kanske bättre:). Filippa tog sovmorgon till sju imorse, händer inte allt för ofta då hon nästan alltid vaknar runt sex. Passade mig perfekt då jag dras med en tråkig förkylning:(. Ledig dag idag vilket är riktigt skönt. Blir nog en lugn innedag för oss, Pippi rullar på tvn och vi har tänt ljus, mysigt! Det är verkligen höst utanför fönstret, men senare under veckan har det lovat sommar igen:).

Hoppas ni får en bra måndag och start på veckan!

Presentation


Välkommen hit! Emelie heter jag och är 30 år. Bor i ett hus i Svedala med min underbara familj. Mamma till två fantastiska flickor, Filippa 3 år och Felicia 7 månader. Jobbar som frisör. Gillar att träna, alltifrån löpning till olika pass. Bakning, shoppi

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards